Sincik'te 19 Mayıs Kutlamaları - Son Dakika
Yerel

Sincik'te 19 Mayıs Kutlamaları

Sincik\'te 19 Mayıs Kutlamaları

Adıyaman’ın Sincik ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları gerçekleştirildi.

19.05.2015 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları gerçekleştirildi.

Sincik Çok Programlı Anadolu Lisesi Okul bahçesinde gerçekleştirilen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Kutlama törenine İlçe Kaymakamı Tunahan Efendioğlu, Belediye Başkanı Mehmet Korkut, İlçe Garnizon Komutanı Ercan Işık, kurum müdürleri, öğretmeler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Sincik Çok Programlı Anadolu Lisesi Tarih Öğretmeni Hatice Sevindi yaptı. Sincik Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Sincik Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından şiirler okundu solu şarkılar söylendi. Sincik Çok Programlı Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Tuğçe İpek rehberliğinde öğrenci korusu tarafından günün anlamına binaen şarkılar seslendirildi. Sincik Halk Eğitim Merkezi Usta Öğreticisi Mehmet Sadık Kartal rehberliğinde Sincik Çok Programlı Anadolu Lisesi folklor ekibi tarafından yapılan halk oyunları gösterisi ilgiyle izlendi. Sincik Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri tarından yapılan jimnastik hareketleri gösterisi ayakta alkışlandı.

Daha sonra okul binası koridorunda açılan el sanatları, teknoloji tasarım ve resim sergisi Kaymakam Tunahan Efendioğlu ve protokol tarafından açıldı. Sergiyi gezen protokol üyeleri, öğrenciler tarafından yapılan el emeği göz nuru hediyelik eşyalar ve resimler ilgi ile incelendi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sincik'te 19 Mayıs Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement