Sincik'te 65 Öğrenci Okulda Yemekten Zehirlendi - Son Dakika
Güncel

Sincik'te 65 Öğrenci Okulda Yemekten Zehirlendi

Sincik\'te 65 Öğrenci Okulda Yemekten Zehirlendi

Adıyaman'nın Sincik İlçesi'nde 65 öğrenci, taşımalı eğitim verilen okulda yedikleri öğle yemeğinden sonra rahatsızlanınca hastanelerde tedaviye alındı.

07.11.2016 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'nın Sincik İlçesi'nde 65 öğrenci, taşımalı eğitim verilen okulda yedikleri öğle yemeğinden sonra rahatsızlanınca hastanelerde tedaviye alındı.

Olay, öğle saatlerinde ilçe merkezine 30 kilometre uzaklıktaki Çamdere Köyü'nde bulunan taşımalı eğitim verilen ortaokulda meydana geldi. Taşımalı eğitim gören 65 öğrenci, öğle vakti okulda verilen nohut yemeği, pirinç pilavı ve tulumba tatlısını yedikten sonra rahatsızlandı. Mide bulantısı ve kusma şikayetleri görülen öğrenciler için öğretmenleri sağlık görevlilerine haber verdi. İhbar üzerine okula gelen sağlık görevlileri öğrencileri ambulanslarla Sincik ve Kahta'daki hastanelere götürdü. Acil serviste müdahale edilen ve yedikleri yemekten zehirlendikleri belirlenirken öğrencilere serum tedavisi uygulandı. Olayı haber alarak okula gelen bazı öğrenci velileri, çocuklarına verilen tulumba tatlısının bayat olabileceğini öne sürdü. Öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken,i İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sincik'te 65 Öğrenci Okulda Yemekten Zehirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement