Sincik'te Karne Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Sincik'te Karne Heyecanı

Sincik\'te Karne Heyecanı

Adıyaman’ın Sincik ilçesinde eğitim gören yaklaşık 4 bin 500 öğrencinin karne heyecanına Sincik İlçe Kaymakamı Zafer Sağ’da ortak oldu.

17.06.2016 18:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde eğitim gören yaklaşık 4 bin 500 öğrencinin karne heyecanına Sincik İlçe Kaymakamı Zafer Sağ'da ortak oldu.

2015- 2016 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle, ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitim gören öğrencilerin karne heyecanını ortak olan Kaymakam Zafer Sağ'a ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Dağ, Özel idare Müdürü Ali Ayaz ve öğretmenler eşlik etti.

Atatürk İlk ve Orta Okulu,Yarpuzlu İlk ve Orta Okulu ile Hodri İlkokulunda öğrencilere karnelerini veren Kaymakam Zafer Sağ, "İlçemizde 4 bin 500 civarında öğrenci var. Her bir öğrencimiz geleceğimizi aydınlatacak birer ışıktır. Kaybedecek, karanlığa bırakılacak tek bir öğrencimiz yoktur, hepsini en iyi şekilde geleceğe hazırlamak başta biz idarecilerin olmak üzere öğretmenlerin ve velilerin ortak görevidir. Bu görevi hakkıyla ifa ederek öğrencilerimizin başarısında katkımız olduysa ne mutlu bize" dedi.

Öğrencilerle de sohbet ederek onlara nasihatte bulunan Kaymakam Sağ, "Sizin için yıl bitmiş olabilir, mezun olmuş olabilirsiniz ancak öğrenme ve başarıya ulaşma azminizi yitirmeden ülke ve milletimizin refahı için çalışmaya ara vermeden devam etmelisiniz. Unutmayın ki bu uzun eğitim maratonunda bizlerin sizlere olan güveni tamdır. Sizler bizim umutlarımızsınız, geleceğimizsiniz. Bu vesile ile tüm öğrencilerimizi tebrik eder ve hepinize iyi tatiller dilerim" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sincik'te Karne Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement