Sındırgı Belediyespor'da Şampiyonluk Sevinci - Son Dakika
Yerel

Sındırgı Belediyespor'da Şampiyonluk Sevinci

Sındırgı Belediyespor\'da Şampiyonluk Sevinci

Sındırgı Belediyespor, Süper Amatör Lig'de şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig'e yükseldi.

23.04.2014 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sındırgı Belediyespor, Süper Amatör Lig'de şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig'e yükseldi.

Sındırgı Belediyespor, Süper Amatör Ligi şampiyon bitirerek Bölgesel Amatör Lige yükseldi. Sındırgı ilçesinde Atatürk Stadyumu'nda Susurluk Belediye Spor'u ağırlayan Sındırgı Belediye Spor, mücadeleyi 3 -0 kazanarak şampiyonluğunu ilan etti. Maç sonunda kupa töreni düzenlendi. Balıkesir Futbol İl Temsilcisi Erol Kılıç, şampiyonluk kupasını Sındırgı Belediyespor kaptanı Mustafa Karagülle'ye verdi.

Kaptan Karagülle, kupayı Sındırgı Belediyespor Başkanı Özgür Gürcan'a, Gürcan da kupayı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş'a verdi. Başkan Gürcan, "Sezona başlarken kupayı almak için söz vermiştik. Bugün sözümüzü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sezon boyunca kimi zaman sevindik, kimi zaman üzüldük, ama analarımızın duasıyla, akıncıların desteğiyle zor günleri atlattık ve şampiyon olarak BAL Ligine çıkıyoruz. Bizi her zaman destekleyen taraftarımıza ve sahada mücadele eden futbolcu kardeşlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Süper Amatör Ligi şampiyon bitiren futbolcuları ve teknik heyeti tebrik eden Belediye Başkanı Yavaş, "Sındırgı Belediyespor'u şampiyonluğundan dolayı tebrik ediyorum. Takımına her şartta sahip çıkan destekleyen taraftarlarımıza, Belediyespor'un her zaman yanında olan bizden önceki belediye başkanına teşekkür ediyorum" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sındırgı Belediyespor'da Şampiyonluk Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement