Sındırgı'da Korkutan Ev Yangını - Son Dakika
Güncel

Sındırgı'da Korkutan Ev Yangını

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde 2 katlı eski bir ev çıkan yangında kullanılmaz hale geldi.

05.01.2016 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur'un geçtiğimiz günlerde Sındırgı İtfaiye Amirliğine gönderdiği iki adet tam donanımlı itfaiye araçları yangının kısa süre içerisinde kontrol altına alınmasında etkili oldu.

Alınan bilgiye göre, Camicedit Mahallesi'nde dün gece saat 23.00 sıralarında 2 kişinin yaşadığı iki katlı eski evde yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangına Balıkesir Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangın çevre binalara sıçramadan kontrol altına alındı. Yangın çıkan binada kiracı olarak oturan dede ve torun binadan çıkarılarak ambulansla Sındırgı Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ali Cıldır (55) ve Yasemin Cengiz (23) ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra müşahede altına alındı. Ev yangınına Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Sındırgı İtfaiye Amirliğinden 8 personel ve 3 İtfaiye aracı ile müdahale edildi. Yangında 300 Lt köpük ve 30 ton su kullanıldı. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, olay yerine gelerek yangın söndürme çalışmalarını takip etti. Başkan Yavaş, yangında zarar gören aileleri yalnız bırakmayarak maddi ve manevi olarak her zaman ailenin yanlarında olacaklarını belirtti.

Yangın çıkan evin bitişiğinde oturan Mehmet Erbek ise;"İtfaiye 5 dakika daha geç gelseydi bu mahallede ev kalmaz yangın daha da büyürdü. İtfaiye ekipleri tam zamanında müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Çok başarılı bir şekilde müdahale ettiler. Çıkan yangında can kaybı olmadı sadece maddi hasar var. İtfaiye ekiplerini tebrik ediyorum" dedi. Çıkan ev yangınını diğer evlere sıçramadan kontrol altına alan itfaiye ekiplerini vatandaşlar tebrik etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sındırgı'da Korkutan Ev Yangını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement