Sındırgı Emitt Fuarı'na Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Sındırgı Emitt Fuarı'na Hazırlanıyor

Sındırgı Emitt Fuarı\'na Hazırlanıyor

Balıkesir’in Sındırgı Belediyesi, 22-25 Ocak 2015 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Beylikdüzü’ndü bu yıl 19’uncusu düzenlenecek olan ’Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT)’e katılmaya hazırlanıyor.

19.01.2015 18:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Sındırgı Belediyesi, 22-25 Ocak 2015 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Beylikdüzü'ndü bu yıl 19'uncusu düzenlenecek olan 'Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT)'e katılmaya hazırlanıyor.

Tarih, kültür, turizm potansiyelini bünyesinde barındıran Sındırgı, ön plana çıkan birçok değeriyle fuarda tanıtacak. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, göreve geldiği günden bu yana "Balıkesir Tanıtım Günleri" ve Manisa'da düzenlenen "Hemşehri Dernekleri Festivali"nde de başarılı tanıtım organizasyonlarına imza atmıştı. Sındırgı Belediyesi şimdi de Beylikdüzü Tüyap Fuar Merkezi'nin 20. salonunda kendi standında ilçenin tanıtımını yapacak.

Sındırgı'nın tarihi, kültürel ve turistik potansiyeli ile tam bir turizm cenneti olduğunu kaydeden Yavaş, "22-25 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek olan fuarda ilçemizi tanıtacağız. EMİTT Fuarı için hazırlıklarımız devam ediyor. Broşürler basılarak hediyelik eşyalar hazırlandı. EMİTT Fuarı dünyanın en büyük turizm fuarıdır. Burada ilçemizi tanıtacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlçemizin eşsiz tarihi ve doğal güzelliklerini tanıtacağız. Keşfedilmeyi bekleyen saklı cennetimiz olan Eman Termal Oteli, termal turizm alanlarımızı ve kültürel alanlarımızın tanıtımını yapacağız" dedi.

Sındırgı Belediyesi'nin standında ilçenin tabii güzelliklerinden termal kaynaklarına, 3 bin yıllık tarihi Yağcıbedir halılarından mahalli lezzetlerine kadar birçok unsur tanıtılacak. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sındırgı Emitt Fuarı'na Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement