Sındırgı Modern Stadyuma Kavuşacak - Son Dakika
Yerel

Sındırgı Modern Stadyuma Kavuşacak

Sındırgı Modern Stadyuma Kavuşacak

Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Aslan, Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde bulunan Atatürk Stadyumunda incelemelerde bulundu.

03.06.2015 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Aslan, Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde bulunan Atatürk Stadyumunda incelemelerde bulundu.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, İlçe Kaymakamı Ercan Ateş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Halil Aldemir ve Sındırgı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Salih Durak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan'a Atatürk Stadyumunun eksiklikleri konusunda bilgi verdi. Yoğun kış şartlarında drenaj sistemi bozulduğu için zeminin çimleri zarar gören Atatürk Stadyumunun daha modern hale gelmesi için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Sındırgı Belediyesi ve İlçe Kaymakamlığı ortaklaşa bir çalışma başlattı. Stadyumda gerekli incelemeleri yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan; "Sındırgı çok önemsediğimiz ilçelerden birisi. Hakikatten özellikle gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak onları spora alıştırmak adına mutlaka bu tesislerin daha modern hale getirilmesi lazım. Tabi bugün yaptığımız incelemelerde sahanın çiminin bozuk olduğu, drenaj sisteminin elden geçirilmesi gerektiği burada vatandaşlarında yürüme hareket yapmalarıyla alakalı düzenlenmesi ve soyunma odalarıyla ilgili bir dizi çalışma yapmak üzere geldik. Özellikle Sındırgı Sporumuzu tebrik ediyoruz. Güzel mücadelelerden sonra bir üst gruba yükseldiler. Kendilerini önümüzdeki günlerde daha da yukarılarda görmek istiyoruz. Balıkesir'imizi en iyi şekilde temsil edecekler. Bütün sporcularımızla birlikte kulüp başkanını da tebrik ediyoruz. Sındırgı her şeyin en güzeline layık olduğu gibi stadyumunda en iyisine layık olması lazım. Buradaki yaptığımız çalışmalarla gençlerimiz daha iyi ortamlarda mücadele edecekler. Özellikle yatırım programına alınmış olan Gençlik Merkezimiz yapıldığı zamanda burada gençlerimizin boş zamanlarını geçirebilecekleri mekanlar oluşturulacak. Ondan sonra hedefimiz kapalı spor salonu yapılmasıyla alakalı çalışmalarımız devam ediyor. Çünkü kapalı spor salonu olmayan ilçelerimizden bir tanesi. Birkaç gün önce Büyükşehir Belediye Başkanımızla görüştük, o da bakanı aradı. Yarı parası bakanlıktan yarı parası da Büyükşehirden olmak üzere kapalı spor salonu yapılmasıyla ilgili görüşmeler devam ediyor. Tahsis noktasında yerimizi biraz daha genişletiyoruz. Yerimizi genişlettiğimiz zaman belki gençlik merkezi ve kapalı spor salonundan sonra açık spor tesislerini yapmak tenis kortlarını yapmak belki ilçemize ayrı bir görsellik katacak. Bu anlamda en kısa süre içinde sezona hazır olacak şekilde çalışmalarımız başlayacak" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan'nın konuşmasından sonra Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş da bir açıklama yaparak, "Balıkesir'in ilçeleri içinde futbola ve spor dallarına merakı bakımından Sındırgı hakikaten önde bir yer. Bazı maçlarda 2 bin kişiye yakın taraftar topluluğuyla temsil edilen bir sındırgı spor var. BAL Liginde de özel bir yerde, U 19 takımımız şampiyonluğunu ilan etti. Bunun yanında yaz okullarıyla şuanda 400 öğrenciye bu sahada hem değerler eğitimi hem de spor imkanları sunmuş oluyoruz. Bu stadyum alanı 2005 yılında bizler tarafından çimlendirilmiş, kapalı tribün yapılmıştı. Bu konuda hakikatten Gençlik Spor Müdürümüz İlhan beyin katkıları çok fazla ben bu konuda gelmişken teşekkürü bir borç biliyorum. Kaymakam beyle birlikte sındırgıda spor dallarını destekleyici acaba ne yapabiliriz. Daha iyi konuma insanları nasıl getirebiliriz. ve kötü alışkanlıklardan uzak tutabilecek faaliyetler içerisine nasıl sokabiliriz diye sürekli gayret içindeyiz. On yıl önce yapılmış ve şuanda ömrünü tamamlamış çim olan alanımızı ve drenaj sistemimizin aktif hale gelmesi için bir çalışma ve soyunma odalarının rehabilite çalışma maksadıyla geldiler" dedi. Belediye Başkanı Yavaş'ın konuşmasından sonra İlçe Kaymakamı Ercan Ateş Sındırgı Belediye Spor'a ve u 19 Futbol takımına başarılar dileyerek; "2014 -2015 sezonunu çok başarılı şekilde sonuçlandıran Sındırgı Belediye Spor futbo takımımıza tebriklerimi iletiyorum. Futbolcusuyla, Yöneticisiyle, takımıyla emeği geçen herkesin iyi bir sezon geçirdiklerine inanıyorum. Yine U 19 liginde mücadele edip 1. Amatör lige yükselen gençlerimize de tebriklerimi iletiyorum. İnşallah kış aylarında zemini zarar gören stadımızın zeminini en kısa süre içinde elbirliği ve iş birili içinde tamamlarız. İlçemize yakışır bir stada kavuşuruz. Yapacağımız çalışmalar ilçemize hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sındırgı Modern Stadyuma Kavuşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement