Sındırgı Peyzaj Çalışmalarıyla Güzelleşiyor - Son Dakika
Güncel

Sındırgı Peyzaj Çalışmalarıyla Güzelleşiyor

Şehrin estetik görümüne önem veren Belediye Başkanı, bir yandan önemli projeleri hayata geçirirken, diğer yandan tamamlanan projeleri süslemeye devam ediyor.

30.08.2014 10:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlçe girişindeki tarihi çınarların ayrı bir güzellik kattığı Sındırgı'nın daha da güzel görünmesi için, Taştepe Orman Deposundan başlayarak, yaklaşık 650 metre'lik alanda peyzaj çalışması başlatıldı.
Belediyemiz Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü şehir içindeki çiçeklendirme çalışmalarının yanı sıra Sındırgı – Balıkesir yoluna yaptığı yeşillendirme ve çiçek dikim çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor. Şehri rengârenk çiçeklerle adeta bir çiçek bahçesine dönüştüren ekipler, UEDAŞ önündeki alanda da çiçeklendirme ve peyzaj düzenleme çalışmalarını yürütüyor.

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Başkanımız Yavaş; "Görüldüğü gibi ilçemizin dört bir yanında çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Alt yapıya verdiğimiz önem kadar üst yapı, çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyoruz. Çalışmalarımız tamamlandığında ilçemiz bambaşka bir görüntüye bürünerek, şehrimize yakışır ve halkımızı mutlu edecek bir hale gelecek. Turizm alanında gelişen ilçemize dışarıdan gelen konuklar hayran kalacaklar." dedi. İlçe girişinde bulunan âtıl haldeki yeşil alanda da çalışma yapan ekipler vatandaşların kullanabileceği mesire alanı oluşturdu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sındırgı Peyzaj Çalışmalarıyla Güzelleşiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement