Sinem'in Büyük Başarısı - Son Dakika
Yerel

Sinem'in Büyük Başarısı

Sinem\'in Büyük Başarısı

Burdur’da yapılan 16-19 Mayıs 2015 tarihleri arasında Okul Sporları Satranç Yarışmaları Grup Birinciliği maçları sonunda ilimizi temsil eden Çiğdem Batubey Orta Okulu öğrencisi Sinem Koruoğlu, küçük kızlar kategorisinde birinci olarak Burhaniye’de yapılacak olan finallere gitmeye hak kazandı.

20.05.2015 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur'da yapılan 16- 19 Mayıs 2015 tarihleri arasında Okul Sporları Satranç Yarışmaları Grup Birinciliği maçları sonunda ilimizi temsil eden Çiğdem Batubey Orta Okulu öğrencisi Sinem Koruoğlu, küçük kızlar kategorisinde birinci olarak Burhaniye'de yapılacak olan finallere gitmeye hak kazandı.

Okul Sporları Satranç Yarışmaları Grup Birinciliğine Antalya, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Burdur, Denizli, Eskişehir, Isparta, İzmir, Kütahya, Manisa ve Uşak sporcuları katıldı. Birbirinden zorlu maçlara sonucunda Sinem Koruoğlu 23 sporcu içerisinde 1.'lik elde ederek büyük bir başarıya imza attı. Sinem Koruoğlu Burhaniye'de 1-5 Haziran'da yapılacak olan finallere gitmeye hak kazandı. Kazanılan Başarıdan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Sinem Koroğlu, "Bu zorlu yolda her konuda bana destek olan başta aileme, okuluma ve tüm öğretmenlerime teşekkür ediyorum. Gelecekte daha büyük başarılar kazanmak için çok çalışacağım "dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sinem'in Büyük Başarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement