Sinem Kobal, Kenan İmirzalıoğlu'nun Evine Taşınmıyor - Son Dakika
Magazin

Sinem Kobal, Kenan İmirzalıoğlu'nun Evine Taşınmıyor

Sinem Kobal, Kenan İmirzalıoğlu\'nun Evine Taşınmıyor

Güzel oyuncu, sevgilisinin evine taşınma teklifini geri çevirdi. İmirzalıoğlu'nun bu cevaba çok üzüldüğü konuşuluyor. Kobal'ın aylık 5 bin lira kira ödediği de ortaya çıktı.

21.08.2015 10:03  Güncelleme: 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu 5.5 aydır aşk yaşıyor. Haziran başından bu yana Londra, Bodrum ve Marmaris'te tatil yapan sevgililer 1 hafta önce İstanbul'a döndü.

SİNEM AYLIK 5 BİN LİRA KİRA ÖDÜYOR

Sinem Kobal'ın, Boğaz'da aylık kirası 5 bin TL olan evini kapatıp sevgilisi Kenan İmirzalıoğlu'nun lüks dairesine taşındığı iddia edildi. Sinem Kobal ise kendi evinde yaşadığını, taşınmadığını söyledi.

EVLENECEKLER

Kenan İmirzalıoğlu'nun, Sinem Kobal'a birlikte oturmayı teklif ettiği ancak şimdilik 'Hayır' cevabını aldığı ortaya çıktı. Bu arada çifte yakın kaynaklar 'Kenan evlenmek istiyor. Bunu Sinem'e söyledi. 2016'da nikah görünüyor' bilgisini verdi.

Sinem Kobal 2 yıl önce Barselonalı futbolcu Arda Turan ile evliliğin eşiğinden dönmüştü. Çift 3 yıl nişanlı kalıp ayrılmıştı.

Son Dakika Magazin Sinem Kobal, Kenan İmirzalıoğlu'nun Evine Taşınmıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • pisiko: Mesele sinemi eve atmak değil yeğen mesele sinemi denizde teknede plajda otelde ormanda havada karada ranzanin altında uçakta arabada pazarda panayirda sanayide Tornacida kaportacida keşfetmek mesele işte bu Ramiz dayısı öyle demiş kenan a 20 2 Yanıtla nermin: Çok değişik karaktersiniz 14 3 deli kiz: Yorumlariniz sadece komik 2 1 deli kiz: Empati ci senin kızın gittiği kesin dert olmuş icine 0 1
  • hammer: sırf bu yorumu yazmak için açtım haberi. memlektte hergün şehit haberleri gelirken lütfen böyle magazin işlerini hiç olmassa daha iyi günlerde öne çıkarılmasını istiyorum. yani memleketteki tek derdimiz kenan ın sineme nerede napacağının derdimi acaba?? 18 0 Yanıtla
  • Boş işler: Sinem benim kapı komşum kendisi sarıyer istinyede lüks dairede yaşıyo konusmayın arkadasımın arkasından :) 0 8 Yanıtla
  • Genç: Türkiyeden utanıyorum. Bu nasıl adalet ya.yıkılır inşallah bu sistem 7 0 Yanıtla
  • 1000 göllü musa: Eyvahh Dolar yine yükselecek ... 6 1 Yanıtla
  • lale: zirt evlencekler AYRILARLAR INSAALLLAH 2 4 Yanıtla
  • alp: magazine hayır ya böyle zamanda 4 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement