Sinema Sanatçısı Hun Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Sinema Sanatçısı Hun Açıklaması

Sinema sanatçısı Ediz Hun, son dönem oyuncularını çok başarılı bulduğunu belirterek, "Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum.

26.12.2015 19:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinema sanatçısı Ediz Hun, son dönem oyuncularını çok başarılı bulduğunu belirterek, "Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. Bu politik bir cevap değil. Ama bu başarıyı senaristlerin de göstermesini diliyorum" dedi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde katıldığı bir toplantının ardından, gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu Hun, sağlığının gayet yerinde olduğunu belirterek, sinemayla ilgili kendisine gelen kaliteli teklifleri de değerlendirdiğini ifade etti.

Hun, "Projelerim her zaman olacak. Sağlıklı bir insan olarak her zaman çalışabilirim. Ama bana uygun bir rol olursa çalışıyorum. Yoksa çalışmıyorum. Sevgili dostlarımızla görüşüp kucaklaşırız. Mutlaka film çekmek şart değil. Sevgi evrensel boyutta paylaştıkça büyür. Mutlaka gündemden düşmeyeyim diye bir çaba içinde değilim. İyi rol olursa çalışırım, olmazsa gönüller bir olsun" diye konuştu.

Ediz Hun, bir gazetecinin "Son dönemde ki projeleri nasıl buluyorsunuz" sorusuna, "Son dönem oyuncularını çok başarılı buluyorum. Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. Bu politik bir cevap değil. Ama bu başarıyı senaristlerin de göstermesini diliyorum" yanıtını verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sinema Sanatçısı Hun Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement