Sinema ve Tiyatro Oyuncularından Ortak Basın Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Sinema ve Tiyatro Oyuncularından Ortak Basın Açıklaması

Televizyon dizisi 'Muhteşem Yüzyıl' oyuncuları ve bir grup tiyatrocu, Taksim Gezi Parkı projesine ilişkin ortak basın açıklaması yaptı.

03.06.2013 20:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Televizyon dizisi 'Muhteşem Yüzyıl' oyuncuları ve bir grup tiyatrocu, Taksim Gezi Parkı projesine ilişkin ortak basın açıklaması yaptı.

Taksim Gezi Parkı'nda yapılan basın açıklamasına dizi ve tiyatro oyuncularının yanı sıra vatandaşlar da katıldı. Muhteşem Yüzyıl dizisinde 'Kanuni Sultan Süleyman' karakterini oynayan Halit Ergenç, "Her türlü şiddetin bir an önce durması, herkesin birbirini anlamaya çalışması ve bugünden sonra barışçıl bir ortam için ne yapabileceğini düşünüp gerekli adımları bir an önce atmasını istediğimiz için buradayız" dedi.

'Şehzade Mustafa' karakteriyle dizide rol alan Mehmet Günsür ise, "Hayatın her alanında jet hızıyla başlattığınız projelerin yeterince tartışılmasına izin vermediğiniz bu projelerle hayatı doğrudan etkilenecek insanları dinlemek ve onlarla müzakere etmek yerine kararlarınızı dikte etmeyi seçtiğiniz için buradayız" diye konuştu.

Sanatçılardan Mustafa Alabora, "Bu protestonun ideolojiler ve partiler üstü bir protesto olduğunu göstermek ve halka karşı kullanılan orantısız güç ve şiddetin durdurulması ve insanların hayatlarını kaybetmemesi için buradayız" dedi.

Sinema ve tiyatro oyuncuları burada yaptıkları açıklamanın ardından Gezi Parkı'ndan ayrıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sinema ve Tiyatro Oyuncularından Ortak Basın Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement