Sinemada Köşe Kapmaca! - Son Dakika
Güncel

Sinemada Köşe Kapmaca!

Sinemada Köşe Kapmaca!

TRT 1'in sevilen dizisi Hangimiz Sevmedik 14. bölümü ile ekranlara geliyor.

12.11.2016 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Yeşilçam sıcaklığını günümüze taşıyan sevilen dizi Hangimiz Sevmedik 14. bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Şener ile Ayşen'i evlendirmeyi kabul eden Münir ve Adile'nin bir şartı vardır.

Ayşen ve Şener'in Mutlu Günü

Ayşen ve Şener bu karardan çok mutludurlar. Ama onların bu mutluluğu İlyas'ın mutsuzluğudur artık. Mahalleli Emel'den İlyas'a destek olmasını ister. Adile ve Münir nişan için yapılacak alışverişte de inatlaşır. İkisi de bütün alış verişi kendileri yapmak istemektedir. Şener Yeşil ise bu karışıklığın giderilmesi için çözüm bulmaktan geri durmaz.

Öte yandan Tarık ve Itır boşanma dilekçesini geri çekmiş ve çok mutludurlar. Bunu kutlamak için sinemaya giderler. En az onlar kadar mutlu bir çift daha vardır. Sevda ve Tuncay ilk randevuları için sinemaya gitmeye karar verir. Hepsi birbirinden habersiz güzel bir gün geçirmeyi planlayan çiftler için hiçbir şey sandıkları kadar kolay olmayacaktır. Yeşiller ve Çamlar yakalanmamak için adeta köşe kapmaca oynarlar.

Senaryosunu Alphan Dikmen ve Başak Angigün'ün yazdığı, yönetmenliğini Metin Balekoğlu'nun üstlendiği ve BSK Yapım tarafından hazırlanan Hangimiz Sevmedik, 14 Kasım Pazartesi akşamı saat 20.00'da TRT 1 ekranında olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sinemada Köşe Kapmaca! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement