Sınır'da Hareketlilik Sürerken Karkamış'ta Hayat Normale Dönüyor - Son Dakika
Güncel

Sınır'da Hareketlilik Sürerken Karkamış'ta Hayat Normale Dönüyor

Sınır\'da Hareketlilik Sürerken Karkamış\'ta Hayat Normale Dönüyor

Terör örgütü DAEŞ’e yönelik Fırat Kalkanı Operasyonu’nun üçüncü gününde sınırda askeri hareketlilik devam ederken, Karkamış ilçe merkezinde hayat yavaş yavaş normale dönüyor.

26.08.2016 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Terör örgütü DAEŞ'e yönelik Fırat Kalkanı Operasyonu'nun üçüncü gününde sınırda askeri hareketlilik devam ederken, Karkamış ilçe merkezinde hayat yavaş yavaş normale dönüyor.

Türkiye'nin, terör örgütü DAEŞ'e yönelik Fırat Kalkanı Operasyonu'nun üçüncü günü geride kalırken, Karkamış sınırında zaman zaman askeri hareketlilik devam ediyor. Zırhlı Personel Taşıyıcılar (ZPT) ve diğer askeri araçlarla aralıklarla askeri sevkıyatın devam ettiği gözlemlendi. Öte yandan, Karkamış ilçe merkezinde ise vatandaşların günlük yaşamı devam ediyor. ilçede iş yerlerinin açık olduğu ve vatandaşların sosyal yaşamlarının sürdüğü görüldü.

Sınırda kontrollü mayın patlatma çalışmaları sürüyor

Türkiye- Suriye sınırında Karkamış-Carablus arasındaki bölgede ise DAEŞ'in döşediği mayınlar kontrollü olarak imha ediliyor. Mayınlar kontrollü olarak imha edilirken patlamanın şiddetinden dolayı Karkamış'taki bazı iş yerlerinin camları kırılarak ev ve iş yerlerinde maddi hasar meydana geliyor. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sınır'da Hareketlilik Sürerken Karkamış'ta Hayat Normale Dönüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.


Advertisement