Sınırda Ak Partili Belediye Başkanı İçin Kutlama - Son Dakika
Güncel

Sınırda Ak Partili Belediye Başkanı İçin Kutlama

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi Derecik Beldesi'ni AK Parti'den Ekrem Çetinkaya'nın belediye başkanlığını kazanması davul zurnayla kutlandı.

01.04.2014 21:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi Derecik Beldesi'ni AK Parti'den Ekrem Çetinkaya'nın belediye başkanlığını kazanması davul zurnayla kutlandı.

Kutlamalara AK Parti Hakkari İl Başkanı Abdulmuttalip Özbek, Ak Parti Şemdinli İlçe Başkanı Fikret Algün ve yaklaşık bin kişi katıldı. Yeni Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya teşekkür konuşması yaptıktan sonra vatandaşlarla birlikte davul zurna eşliğinde halay çekti. Bu arada AK Partili Belediye Başkanı Çetinkaya'nın köydeki evine Kürk Bayrağı ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başbakanı Mesut Barzani'nin resimlerinin asılı olması dikkat çekti.

Kutlamaların ardından AK Parti Hakkari il Başkanı Abdulmuttalip Özbek, yeni Belediye Başkanı Çetinkaya ve vatandaşlar açılması planlanan Omurlu sınır kapısında incelemelerde bulundu. Burada konuşan Ak Parti İl Başkanı Özbek, Derecik'in ilçe olması ve sınır kapısının bir an önce açılması için parti olarak yoğun bir çaba gösterdiklerini söyledi. - Hakkari

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sınırda Ak Partili Belediye Başkanı İçin Kutlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement