Sınırda PKK Bayrağı Krizi! Asker Bölgeyi Top Atışına Tuttu - Son Dakika
Güncel

Sınırda PKK Bayrağı Krizi! Asker Bölgeyi Top Atışına Tuttu

Hatay'ın Hassa ilçesinin karşısında bulunan bölgeye sözde PKK bayrağı asıldı. Bölge hemen top atışına tutulurken vatandaşlar da sınırın Türkiye tarafına Türk bayrağı astı.

22.03.2017 13:12  Güncelleme: 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'ın Hassa ilçesinin karşısında bulunan PYD/ PKK kontrolündeki Afrin kasabasının sınırın sıfır noktasına sözde PKK bayrağı açılması üzerine bölgeye top atışı yapıldı.

SÖZDE PKK BAYRAĞI ASTILAR

Hassa ilçesine bağlı sıfır noktasındaki Sugediği Mahallesi'nin hemen karşısında yer alan PYD/PKK kontrolündeki Karababa Köyü'nde yer alan PYD karakoluna dün akşam saatlerinde sözde PKK bayrağı asıldı. Sugediği Mahallesi sakinleri, bu durum üzerine sınırın sıfır noktasındaki dağlık bölgeye Türk bayrağı dikti.

BAYRAĞIN OLDUĞU BÖLGEYE TOP ATIŞI YAPILDI

Bu gelişme üzerine Hassa ile komşu Kırıkhan ilçesinin sınır karakollarından bu sabah saatlerinden itibaren Suriye'nin PYD kontrolündeki Karababa Köyü'ne top atışı yapıldı. Yerel kaynaklar ise aralıklarla top atışı yapılan PYD kontrolündeki Karababa Köyü'ne dün akşam saatlerinden itibaren çok sayıda PYD'linin araçlarla getirilerek yerleştirildiğini iddia etti.

Sınırda PKK Bayrağı Krizi! Asker Bölgeyi Top Atışına Tuttu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sınırda PKK Bayrağı Krizi! Asker Bölgeyi Top Atışına Tuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement