Sınırda Suriyeli Çocuk Vuruldu - Son Dakika
Güncel

Sınırda Suriyeli Çocuk Vuruldu

Türkiye'ye sığınan 9 yaşındaki Suriyeli çocuk Suruç'ta, ayağına mermi isabet etmesi sonucu yaralandı. Yaralı çocuk ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

05.10.2014 18:51  Güncelleme: 19:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suriye sınırında ayağına mermi isabet eden Suriyeli çocuk yaralandı. Yaralı çocuğa ilk müdahale olay yerinde yapıldı.

AİLESİYLE GELMİŞTİ

Alınan bilgiye göre, terör örgütü IŞİD ile bazı Kürt gruplar arasındaki Kobani (Ayn el Arap) bölgesindeki çatışmalar akşam saatlerine doğru yoğunlaştı.Suriye'deki çatışmalardan kaçan Müslim ailesinin 9 yaşındaki çocuğu Şirvan, ailesiyle geldiği Mürşitpınar Sınır Kapısı yakınlarında ayağına mermi isabet etmesi sonucu yaralandı.İlk müdahalesi olay yerindeki Mehmetçik tarafından yapılan çocuk, daha sonra Suruç Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Öte yandan iki havan mermisinin ise Mürşitpınar Sınır Karakolu yakınındaki boş bir araziye düştüğü görüldü.

Sınırda Suriyeli Çocuk Vuruldu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sınırda Suriyeli Çocuk Vuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • antepli: turkiye Kabul etmese ne olurdu bir dusunun once , allah mehmetcigin yardimcisi olsun 14 3 Yanıtla
  • YPG LİLER GİBİ ATAİST DEĞİLİM. MÜSLÜMANIM ELHAMD: ŞENGAL İÇİN YPG KDP YE KAFA DUDİİYİ. : YPG EZİDİ KÜRTLERİ KORUYACAĞIM DİYE ŞENGAL E GİDİYİİ. YA BU ADAMLAR MÜSLÜMAN DEĞİL Kİ. BİR DE EZİDİLERİ NİYE KORUMIYİN DİYİ KDP YE KAFA TUTUYİİ. KDP MÜSLÜMAN NİYE KORUSUN. HEM SEN KİMSİN LAAA KDP YE KAFA TUTUYİN HIRBOOOO. . BU BAHANE İLE PETROLLERDEN PAY İSTEYİCEN DİMİ. . YEMEZLER. . . BEN DE KÜRDÜM AMA YPG LİLER GİBİ ATAİST DEĞİLİM. MÜSLÜMANIM ELHAMDÜLİLLAH. 8 8 Yanıtla ABDULKERIM: Sorani kardes birakta kendi liderimizi kendimiz secelim yan tabi ki musade ederseniz. Ornek cok sadece birtanesini soyleyim Mandela nedersiniz Soran kardes Kurt tarihinde Kurtlere encop zerar veren lider kimdir deseniz hic teredut etmeden tarih kitaplara bakmadan soyleyim size Abdullah Ocalan dir ana genede Apo ya sahip cikmak artik bir namus seref haysiyet meselesidir. Soran Kardes. 0 0 isimsiz: kendi kendimizi bitirdik, hep beraber kına yakalım 0 0 sorani: ben pkk lılar kürt davasına hizmet etmiyii. sonra esir adamdan lider olmaz. 0 0 sorani: doğru söylersin. pkk ypg hep kuru gürültü. 0 0 Abdulkerim: aceba su kan emici muslumanlardanmsin, Ulan satilmis it cocugu biz deyilmiyiz kuddusu yahudilerden kurtaran bizdeyilmiyiz islamyeti kurtaran bizdeyilmiyiz islamla savasmayan ya simdi cikmis isid islam adina Kurtleri katlediyor kizlarini karilarini kacirip satan terorist isid k ekleri, sende o k eklere benziyorsun satilmis kurt. 0 0 Abdulkerim: HEVAL denen herif, benim kanim KURT KANDIR kendimi bildim bileli Kurdistan icin mucadele veriyorum Kurdoglu Kurdum NE MUTLU KURDUM DIYENE. . Simdi sen kendini anlat bakalim kimin kani bozuk . 0 0
  • TİKTAK: ALLAHIM HİKMETİNDEN SUAL OLMAZ AMA 100 METRE YANINDAKİ AĞIR ÇATIŞMAYI MAÇ İZLER GİBİ İZLEYEN KEKOLARA HİÇ BİR ŞEY OLMUYOR ÇATIŞMADAN ÇOK UZAK ÇOÇUK VURULUYOR 14 1 Yanıtla
  • uyanın: o kadar ayrılık hastası oldunuz ki geçmiş kinlerinizi düşünürken ölen masum insanları umursamıyorsunuz. insani duygularını kaybetmemiş olanlar ypg- pkk ya da başka bir örgütü bahane ederek çocukların ölümüne sevinmez. herkes için ortak olan bir tehlikede bile halkı ayrılmaya çalışıyorsa o ülke umutsuzdur. dışarıdan gelip kavgada ilk yumruğu atıp soonra da ortadan kaybolanlar çok olur. siz oyuna zemin hazırlayıp sonra da oyundan şikayetçi oluyorsunuz. . bu bayram gününde din kardeşin, in acısından haz duyan asıl bizden değildir. insanlar için miliyetten önemlidir din. din daha büyük bir çatıdır. bana dokunmayan yılan bin yaşasın dersen bin yıl sonra seni sokar. türkiye cumhuriyeti kanunları bile fiillerin sonuçlarından sadece kişilerin sorumlu tutulabileceğini ailelerinin bile sorumlu tutulamayacağını söyler. sizlerse çocukları bile sorumlu olarak görüyorsunuz. 9 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement