Sınırdaki Birliğinden 15 Gün Önce Terhis Oldu, Kazada Yaşamını Yitirdi - Son Dakika
Güncel

Sınırdaki Birliğinden 15 Gün Önce Terhis Oldu, Kazada Yaşamını Yitirdi

Sınırdaki Birliğinden 15 Gün Önce Terhis Oldu, Kazada Yaşamını Yitirdi

Bursa'da yeni başladıkları temizlik şirketindeki işlerine gitmek için yolun karşısına geçmeye çalyışan Ömer Tunç (22) ve Fuat Yalçın'a (24), F.K. yönetimindeki otomobil çarptı.

19.10.2015 23:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da yeni başladıkları temizlik şirketindeki işlerine gitmek için yolun karşısına geçmeye çalyışan Ömer Tunç (22) ve Fuat Yalçın'a (24), F.K. yönetimindeki otomobil çarptı. Yalçın'ın ağır yaralandığıı kazada sınırdaki birliğinden 15 gün önce terhis olarak işe yeni başlayan Tunç ise olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı yolda daha önce meydana gelen kazalarda 5 kişinin daha öldüğünü belirten mahalle sakinleri, eylem yaparak yolu bir saat süreyle araç trafiğine kapattı.

Kaza saat 20.30 sıralarında Merkez Yıldırım ilçesi Çevre yolu Ulus Mahallesi Kavşağı'nda meydana geldi. Şehir merkezinden Ankara istikametine giden 30 yaşındaki F.K. yönetimindeki 16 KS 993 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan Ömer Tunç (22) ve Fuat Yalçın'a (24) çarptı. Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen 112 Acil servis ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalede Ömer Tunç'un hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan Fuat Yalçın ise Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı.

Kazada ölen Ömer Tunç'un Suriye sınırında askerlik yaptığı ve 15 gün önce teskere alıp geldiği Bursa'da geçtiğimiz hafta bir temizlik firmasında işe başladığı öğrenildi. kaza yerine gelen Tunçun yakınları sinir krizleri geçirdi.

Kazayı duyup ve olay yerine gelen yaklaşık 600 kişi, aynı yolda daha önce meydana gelen kazalarda 5 kişinin öldüğünü belirterek eylem yaptı. Yolu trafiğe kapatan mahalle sakinleri, defalarca uyarmalarına, alt veya üst geçit yapılması yönündeki taleplerine ilgisiz kalındığını belirttiler. Mahalleli, 1 saat sonra eylemlerine son vererek yolu trafiğe açtı. Bazı vatandaşlar ise kazaya neden olan otomobili taşlayıp, camlarını kırarak araca hasar verdiler.

SÜRÜCÜ ZABITA ARACINA SIĞINIP POLİSE TESLİM OLDU

Bu arada otomobil sürücüsü F.K., ise yoldan geçen bir zabıta aracına sığındı. F.K., daha sonra zabıta ekibi tarafından polise teslyim edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sınırdaki Birliğinden 15 Gün Önce Terhis Oldu, Kazada Yaşamını Yitirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement