Sinop'a Atanan Kadın Vali, Veda Turunda - Son Dakika
Güncel

Sinop'a Atanan Kadın Vali, Veda Turunda

Sinop\'a Atanan Kadın Vali, Veda Turunda

Sinop Valiliği'ne atanan Talas Kaymakamı Yasemin Özata Çetinkaya, Belediye Başkanı AK Parti'li Mustafa Palancıoğlu'na veda ziyaretinde bulundu.

24.02.2015 11:58  Güncelleme: 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinop Valiliği'ne atanan Talas Kaymakamı Yasemin Özata Çetinkaya, Belediye Başkanı AK Partili Mustafa Palancıoğlu'na veda ziyaretinde bulundu.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Palancıoğlu, Yasemin Özata Çetinkaya'ya Sinop Valiliği görevinde başarılar diledi. Kendisiyle yaklaşık 5 yıldır çalıştıklarını söyleyen Palancıoğlu, "Sizin adınıza sevindik, kendi adımıza üzüldük. Uyumlu şekilde bir çalışma ortamımız vardı. Verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum. Sinoplular'a hayırlı olsun. Türkiye'nin üçüncü kadın valisi olarak başarılı olacağınıza inanıyorum" dedi.

Atamanın kendisi için sürpriz olduğunu ifade eden Yasemin Özata Çetinkaya ise "Talas'ta görev yaptığım sürece belediye ile çok uyumlu bir çalışma sergiledik. Bundan sonra da çok daha iyi hizmetlere imza atacağınıza eminim. Atamayla ilgili çok istekli değildik ama böyle güzel bir değişiklik, yeni güzellikleri de inşallah beraberinde getirir. Tabi Talas'tan, Kayseri'den görev yaparak gitmek bizim için iyi bir referans. Gerçekten Kayseri, Talas çok önemli şehirler" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Palancıoğlu, Kaymakam Çetinkaya'ya kahve fincanı takımı hediye ederek çiçekle uğurladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sinop'a Atanan Kadın Vali, Veda Turunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement