Sinop Memlekete Dönüş Yolunda Kaza: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Sinop Memlekete Dönüş Yolunda Kaza: 1 Ölü, 2 Yaralı

Sinop Memlekete Dönüş Yolunda Kaza: 1 Ölü, 2 Yaralı

İstanbul'dan memeleketlerine kesin dönüş yapmak üzere eşi ve bir çocuğu ile yola çıkan 48 yaşındaki Mustafa Ergin idaresindeki otomobil Sinop-Boyabat karayolunda karşı yönden gelen kamyon ile kafa kafaya çarpıştı.

03.06.2016 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'dan memeleketlerine kesin dönüş yapmak üzere eşi ve bir çocuğu ile yola çıkan 48 yaşındaki Mustafa Ergin idaresindeki otomobil Sinop- Boyabat karayolunda karşı yönden gelen kamyon ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü olay yerinde hayatını kaybeden sürücünün eşi ve çocuğu da yaralandı.

Kaza, saat 08.00 sıralarında Sinop-Boyabat karayolu 40'ıncı kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre İstanbul Sultabeyli'de yaşayan inşaat ustası olan 48 yaşındaki Mustafa Ergin, eşi Ergül Ergin ve 5 yaşındaki oğlu Şakir Ergin ile birlikte memleketleri Samsun'un Yakakent İlçesi'ne kesin dönüş yapmaya karar verdi. Aile eşlaranı bir nakliye firmasına ait kamyonete yükleyip 77 EE 242 plakalı otomobilleriyle yola çıktı. Eşya yüklü kamyoneti takip eden Mustafa Ergin, idaresindeki otomobil iddiaya göre Sinop-Boyabat Yolu'nda kamyoneti sollayarak öne geçti. Ardından karşı yönden gelen Bahtiyar Güleçyüz idaresindeki 55 K 5562 kamyonla kafa kafaya çarpıştı. Kazayı gören ailenin eşyalarını taşıyan kamyonetin sürücüsü Emin Saban, olay yerine 112 ambulansı ve jandarmayı çağırdı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaralanan otomobil sürücüsünün eşi Ergül Ergin ve 5 yaşındaki oğlu Şakir Ergin'i çıkararak ambulansla Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Araç içerisinde sıkışarak olay yerine hayatını kaybeden sürücü Mustafa Ergin'in cenazesi ise İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri çalışması sonucunda güçlükle çıkarıldı.

Kaza sonrasında şoka giren sürücü Emin Saban, "İstanbul Sultanbeyli'den gece yola çıktık eşyaları benim aracıma yükledik, birbirmizi takip ederek yolda devam ediyorduk ancak Boyabat yoluna geldiğimizde Mustafa Ergin beni sollayarak öne geçti. Bende arkasından takip ediyordum, karşı yönden gelen bir kamyonla kafa kafaya çarpıştı" dedi. Kaza ile ilgili jandarma tarafından soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sinop Memlekete Dönüş Yolunda Kaza: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement