Sinop Milletvekili Ersoy, Boyabat'ta İftara Katıldı - Son Dakika
Yerel

Sinop Milletvekili Ersoy, Boyabat'ta İftara Katıldı

AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, Boyabat Belediyesinin düzenlediği Her Mahallede Bir İftar etkinliğine katıldı.

15.07.2014 10:36  Güncelleme: 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, Boyabat Belediyesi'nin düzenlediği "Her mahallede bir iftar" etkinliğine katıldı.

Çamlıca Mahallesi'ndeki iftar sonrasında açıklamada bulunan Ersoy, Türkiye'nin birçok yerinde AK Partili belediyelerin halkla kaynaşmak, bütünleşmek adına yaptığı bu organizasyonları gıpta ile izlediklerini söyledi.

Ramazanın manevi havasına uygun olarak birliğin, beraberliğin, kardeşliğin gereğinin yerine getirildiğini vurgulayan Ersoy, "Ben ilk defa katılabildim, diğer iftar sofralarını sosyal medyadan ve basından takip ettim. Bütün mahallelerdeki katılımlar çok müthişti. Bu, bizim insan odaklı, karşılıklı sevgi ve saygıya dayalı belediyecilik anlayışımızın da çok güzel bir yansıması oluyor. Belediye başkanımıza, emek verenlere, belediye görevlilerimize, ilçe teşkilatımıza, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, hepsine verdikleri destek, gösterdikleri bütünleşmiş güç için çok müteşekkirim" dedi.

Gecede, çocuklara yönelik gölge oyunları, illüzyon gösterileri sunuldu. - Sinop

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sinop Milletvekili Ersoy, Boyabat'ta İftara Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement