Sinop'ta 41 Hekim Daha Göreve Başladı - Son Dakika
Yerel

Sinop'ta 41 Hekim Daha Göreve Başladı

Sinop\'ta 41 Hekim Daha Göreve Başladı

Sinop İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı hastanelerde yapılan son atamalarla birlikte doktor sayısı arttı.

14.10.2014 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinop İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı hastanelerde yapılan son atamalarla birlikte doktor sayısı arttı.

Sinop İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Tolga Baş yaptığı açıklamada, Eylül ayı itibarı ile pratisyen ve uzman hekim olmak üzere 41 hekimin göreve başladığını söyledi. Bu atamalarla birlikte başta Samsun, Kastamonu, İstanbul ve Ankara olmak üzere sağlık sorunlarına çözüm arayan Sinop halkının sağlık hizmetlerinin artık daha hızlı ve ulaşılabilir hale geldiğini belirten Baş, Sinopluların yıllardır özlemini çektiği ve hak ettiği sağlık hizmetlerini başka illere gitmeden kendi şehirlerinde alabilmeleri için canla başla çalıştıklarını ifade etti.

Sağlık hizmetinin bir ekip çalışması olduğunu kaydeden Genel Sekreter Uzm. Dr. Tolga Baş, bu ekibin olmazsa olmazının hekim olduğunu, bu noktada insan kaynağını sayıca güçlü tutmanın yanında nitelikçe de üstün tutmak gerektiğini ve bunun için gayret ettiklerini sözlerine ekledi. - SİNOP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sinop'ta 41 Hekim Daha Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement