Sinop'ta Öğrencilere Dolmuş Ücretinde İndirim - Son Dakika
Yerel

Sinop'ta Öğrencilere Dolmuş Ücretinde İndirim

Sinop\'ta Öğrencilere Dolmuş Ücretinde İndirim

Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, SS 6 No’lu Dolmuşçular Kooperatifi ile yaptığı görüşmeyle dolmuş ücretlerinde öğrencilere özel indirim yaptırdı.

27.09.2016 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, SS 6 No'lu Dolmuşçular Kooperatifi ile yaptığı görüşmeyle dolmuş ücretlerinde öğrencilere özel indirim yaptırdı.

Öğrencilerin yol sorunu ile ilgili gelen şikayetler cevap veren Baki Ergül, "Eski ve tarihi şehirlerin hepsinde yol problemi vardır. Saate dokunamazsınız tarih, kalenin altına yanına dokunamazsınız tarih bir de Sinop son yıllarda göç veren değil göç alan bir il olmaya başladı. Bizim yol konusunda çalışmalarımız var. Ancak yol problemi biranda çözülecek iş değil. Çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Sakarya Caddesi kapatıldığında Batur Caddesi'nde araç parkı olmayacağını belirten Ergül, "Batur Caddesi geliş gidiş yol olacak. Tuzcular Caddesi'nde de yine hiçbir araba park edemeyecek. ya da İskele yolu ve Tuzcular gidiş. Batur çift yol çıkış olacak. Şehir Kulübü arkası hariç eski garajın oradaki ve merkezdeki bazı otoparklar ücretsiz olacak araba park edilmesi için" diye konuştu.

Öğrencilerin taşıt sorunuyla ilgili olarak Ergül, "Ulaşımdaki minibüsler var. Yeteri kadar bir problem görmüyorum" ifadelerini kullandı.

Öğrencilerin vatandaşlarla aynı ücreti verdiğini öğrenen Ergül, SS 6 No'lu Dolmuşçular Kooperatifi Başkanı Seyit Ali Çetin'i arayarak öğrencilerin dolmuş parasının ne kadar olduğunu sordu. Yetişkinlerle öğrencilerin ödediği paranın arasındaki farkın 25 kuruş olduğunu öğrendikten sonra Seyit Ali Çetin'e indirim rica eden Ergül, öğrenci tarifesinin 1.75 liradan 1.5 liraya indirilmesini sağladı.

Sinop'ta sivil vatandaşlar ise 2 liradan dolmuşa biniyor. - SİNOP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sinop'ta Öğrencilere Dolmuş Ücretinde İndirim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement