Sinop Tanıtım Günleri Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Sinop Tanıtım Günleri Devam Ediyor

Sinop Tanıtım Günleri Devam Ediyor

21-24 Haziran Arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezinde Organize Edilen Sinop Tanıtım Günleri yoğun ilgi altında devam ediyor.

25.06.2012 08:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinop Valiliği ve Sinop Belediyesi başta olmak üzere tüm ilçe kaymakamlıkları, ilçe belediye başkanlıkları ve tüm kurum kuruluş temsilcilerinin yanı sıra çeşitli sektöre bağlı esnaflarımızın katıldığı Sinop Tanıtım Günlerinde Belediyemize Ait Stand Yoğun İlgi Gördü.Sinop Tanıtım Günlerinde yerini alan belediye standımızda Sinop'un Tüm Tarihi, Turistik ve Doğal Güzelliklerini Ankara'da Yaşayan Vatandaşlarımıza Tanıtmaya Devam Eden Sinop Belediyesi Fuarı Ziyaret Eden Ziyaretçilerine Üzüm Suyu, Nokul Gibi Sinop'a özgü ikramlarda bulunmaya devam ediyor. Şef Orhan Yılmaz eşliğinde Sinop Belediye Konservatuarımız Türk Sanat Müziği bölümü konserimiz ile tanıtım günlerinin ilk etkinliği düzenlenirken konserde Utkuda Ankaralılar ile buluştu. Konserle Tanıtım Günlerine damga vuran belediye konservatuarı solist Gonca Gülay ile iki gün boyunca Ankaralılar ile birlikte oldu.

Fuara katılan Belediye Başkanı Sayın Baki Ergül '' Sinop karadenizin değil tüm Türkiyenin Turizm Merkezi olacak. bundan hiç şüphemiz yok. Ankara'da bizleri yalnız bırakmayan tüm Sinop'lu hemşerilerimize ve Ankarada bizleri ziyarete gelen herkese tek tek teşekkürlerimi sunuyorum. Açıklamasında bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sinop Tanıtım Günleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement