Sinop'un Kadın Valisi'nden Kadınlara Karanfil - Son Dakika
Güncel

Sinop'un Kadın Valisi'nden Kadınlara Karanfil

Sinop\'un Kadın Valisi\'nden Kadınlara Karanfil

Türkiye'nin üçüncü kadın valisi olan Sinop Valisi Yasemin Özata Çetinkaya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte kadınlara karanfil dağıttı.

08.03.2015 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin üçüncü kadın valisi olan Sinop Valisi Yasemin Özata Çetinkaya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte kadınlara karanfil dağıttı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Sinop'ta çeşitli etkinlikler düzenlendi. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Valilik önünde bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayan törende Türkiye'nin üçüncü kadın valisi olan Sinop Valisi Yasemin Özata Çetinkaya, törene katılan tüm kadınlara karanfil dağıttı. Törene Vali Çetinkaya'nın yanı sıra, İl Emniyet Müdürü Yusuf Biner, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Melih Keleş ve vatandaşlar takıldı. Program Sinop Halk Eğitimi Merkezi Halk Oyunları Ekibi'nin gösterisiyle son buldu. Vali Yasemin Özata Çekinkaya daha sonra Polisevi'nde kadınlar için verilen öğlen yemeği programına katıldı. Yemekte konuşma yapan Vali Çetinkaya, şöyle dedi:

"Umarım Sinop'ta görev yaptığım süre içerisinde yürüteceğimiz çalışmaların bir sonucu olarak bundan sonraki her 8 Mart'ta bu tür görevlerdeki kadın sayımızın artmasına katkıda bulunabiliriz. Bizlere bu yolu açan kadınlarımız gibi bizler de bizden sonra bu görevlere gelenlerin yolunu açabiliriz." - Sinop

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sinop'un Kadın Valisi'nden Kadınlara Karanfil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.


Advertisement