Sinop?un Kadın Valisi Şehit Kabirlerini Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Sinop?un Kadın Valisi Şehit Kabirlerini Ziyaret Etti

Sinop?un Kadın Valisi Şehit Kabirlerini Ziyaret Etti

Sinop'un kadın valisi şehit kabirlerini ziyaret etti SİNOP'ta 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100'üncü yıl dönümü nedeniyle şehitlikte tören düzenlendi.

18.03.2015 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinop'un kadın valisi şehit kabirlerini ziyaret etti

SİNOP'ta 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100'üncü yıl dönümü nedeniyle şehitlikte tören düzenlendi. Sinop'un kadın Valisi Yasemin Özata Çetinkaya, şehit kabirlerine karanfil bırakıp şehit yakınlarıyla görüştü.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100'üncü yıl dönümü kapsamında düzenlenen törenler, şehir mezarlığındaki şehitlikte başladı. Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu, ardından askerler tarafından saygı atışı yapıldı. Sinop'un kadın Valisi Yasemin Özata Çetinkaya, şehitlik şeref defterini imzaladı. Vali Yasemin Özata Çetinkaya burada yaptığı konuşmada, "Sizlerin kahraman bedeninizi daha iyi idrak ediyor ve bu 18 Mart'ı sizlerin bıraktığı emanetin yüceliğini yakışır bir şekilde geçiriyor. Ben inanıyorum ki sadece 100'üncü yıldönümünde değil bininci yıldönümünde de sizler bizlerin kalbinde aynı heyecanla yaşayacak. Sizlere karşı minnet ve şükran duygularımız hiç eksilmeden artarak devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle bizlere emanet ettiğiniz kutsal vatanımızı sonsuza kadar yaşatmak konusunda her zamankinden daha kararlıyız. Ruhunuz şad olsun" dedi.

Vali Yasemin Özata Çetinkaya, konuşmasının ardından şehit mezarlarını ziyaret ederek karanfil bıraktı. Şehit yakınlarıyla görüştü. Ziyareti sonrasında buradaki tören sona erdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sinop?un Kadın Valisi Şehit Kabirlerini Ziyaret Etti - Son Dakika


Advertisement