Sıradışı Martı" İzleyiciyle Buluştu - Son Dakika
Kültür Sanat

Sıradışı Martı" İzleyiciyle Buluştu

Yakaza Tiyatro tarafından hazırlanan, bir balıkçı kulübesi etrafında gelişen olayları komedi-dram türünde anlatan "Sıradışı Martı" tiyatro oyunu, 2. kez izleyiciyle buluştu.

26.12.2015 00:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yakaza Tiyatro tarafından hazırlanan, bir balıkçı kulübesi etrafında gelişen olayları komedi-dram türünde anlatan "Sıradışı Martı" tiyatro oyunu, 2. kez izleyiciyle buluştu.

Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi'ndeki gösterimin ardından AA muhabirine açıklama yapan, Yakaza Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni ve oyunun başrol oyuncusu Birol Cürgül, 'Sıradışı Martı'nın, tarzı ve içeriği itibariyle farklı olduğunu söyledi.

Seyircinin kendilerini motive ettiğini belirten Cürgül, "Oyuna ilgi çok iyi. Seyirciden beklediğimiz tepkileri yerinde alıyoruz. Gayet oturduğunu gösteriyor o anlamda. Tek perde fakat sıkıcı olmayan gayet akıcı bir oyun. İzleyicilerimiz genelde bundan çok memnun olduğunu, oyunu çok beğendiğini ifade ediyor. Salonumuz bu akşam tıklım tıklım doluydu. Burada da çok güzel bir seyirci vardı." dedi.

Birol Cürgül, Anadolu turnesiyle oyunu daha fazla insana ulaştıracaklarına vurgu yaparak, şöyle konuştu:

"Dram ağırlıklı ama içerisinde komedi unsurları da yerli yerinde işlenmiş bir oyun. O yüzden seyircinin çıkışta çok memnun ayrıldığını görüyoruz. Bundan sonraki ilk oyun, 8 Ocak'ta Eyüp Belediyesi Göktürk Kültür Merkezi'nde olacak. İnşallah 6 Şubat 2016'da, Eyüp Belediyesi Kültür Merkezi'nde galamızı gerçekleştireceğiz."

Yönetmenliğini Fatih Mehmet Koç'un üstlendiği, senaryosunu Hale Canat Cürgül'ün yazdığı oyunda Birol Cürgül, Erol Karaduman, Fatih Mehmet Koç, Fatih Bulut ve Mert Yıldırım oynuyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Sıradışı Martı' İzleyiciyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement