Sırbistan Milletvekili, Srebrenitsa'da Eşi ile Oğlunu Yitiren Hatice Mehmedovic'in Ölümüyle Dalga Geçti - Son Dakika
Güncel

Sırbistan Milletvekili, Srebrenitsa'da Eşi ile Oğlunu Yitiren Hatice Mehmedovic'in Ölümüyle Dalga Geçti

Sırbistan Miletvekili Vijerica Radeta, Srebrenitsa'da eşi ile oğlunu yitiren ve geçtiğimiz gün vefat eden Hatice Mehmedovic ile dalga geçer gibi bir paylaşım yaptı. Radeta, "Cenazesini kim organize edecek, oğlu mu kocası mı?" ifadelerini kullandı.

24.07.2018 17:51  Güncelleme: 17:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sırp Radikal Partisi Milletvekili Vijerica Radeta, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Srebrenitsa'nın sembol ismi Hatice annenin vefatıyla dalga geçerek, "Cenazesini kim organize edecek, oğlu mu kocası mı?" şeklinde sosyal medya paylaşımı yaptı.

GELEN TEPKİLER ÜZERİNE PAYLAŞIMI SİLDİ

Sırp Milletvekili Radeta, sosyal medya üzerinden eleştiri yağmuruna tutuldu. Bunun üzerine yaptığı paylaşımı sildi.

Srebrenitsa Soykırımı'nda eşi ve iki oğlunu yitirmişti.

<a class='keyword-sd' href='/sirbistan/' title='Sırbistan'>Sırbistan</a> Milletvekili, Srebrenitsa'da Eşi ile Oğlunu Yitiren Hatice Mehmedovic'in Ölümüyle Dalga Geçti

Bosna Hersek'te 1995'te yaşanan Srebrenitsa Soykırımı'nda eşi ve iki oğlunu kaybeden ve adalet arayışında sembol isimlerden olan Hatice Mehmedovic'in (66), geçtiğimiz gün tedavi gördüğü klinikte vefat etmişti.

Srebrenitsa Kadınları Derneği Başkanı Hajra Catic, Mehmedovic'in son derece cesur bir kadın olduğunu belirterek, "Tüm ailesi öldürüldü. Her zaman gerçekleri söyledi. Tüm annelere ilham olan bu cesur kadını çok özleyeceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

Sırbistan Milletvekili, Srebrenitsa\'da Eşi ile Oğlunu Yitiren Hatice Mehmedovic\'in Ölümüyle Dalga Geçti

Son Dakika Güncel Sırbistan Milletvekili, Srebrenitsa'da Eşi ile Oğlunu Yitiren Hatice Mehmedovic'in Ölümüyle Dalga Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement