Sirek Belediyesi'nden 12. Sınıf Öğrencilerine Kitap ve Forma - Son Dakika
Yerel

Sirek Belediyesi'nden 12. Sınıf Öğrencilerine Kitap ve Forma

Sirek Belediyesi\'nden 12. Sınıf Öğrencilerine Kitap ve Forma

Serik Belediyesi tarafından lise 12. sınıf öğrencilerine kitap ve Serik Belediyespor forması hediye edildi.

21.01.2016 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Serik Belediyesi tarafından lise 12. sınıf öğrencilerine kitap ve Serik Belediye spor forması hediye edildi.

Serik Belediyesi, Lise 12. sınıf öğrencileri ve üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerine kitap ve forma hediye etti. Serik Anadolu Lisesi, Serik Atatürk Anadolu Lisesi ve Serik Yunus Emre Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirilen kitap ve forma dağıtımına Serik Kaymakamı Rıfat Altan, Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, İlçe Milli Eğitim Müdür İkram Ekiz, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mevlüt Özen, Belediye Başkan Yardımcısı Bünyamin Okudan, Serik Belediyespor yöneticileri ve Serik Belediyespor'lu futbolcular katıldı.

Lise 12. sınıf öğrencilerine yazar Nevzat Tarhan'ın Değerler Psikolojisi ve İnsan, Prof. Dr. Ali Fuat Başgil'in Gençlerle Başbaşa adlı kitapları ile Serik Belediyespor formaları hediye edildi.

Serik Kaymakamı Rıfat Altan, "Belediyemizin başlatmış olduğu güzel bir uygulamayı görüyorum. Son sınıf öğrencilerimize kitap ve Serik Belediyespor forması hediye ediyorlar. Bu öğrencilerimiz son sınıf öğrencileri girecekleri üniversite sınavları ile Türkiye'nin değişik yerlerinde üniversite okuyacaklar. Sizlere tavsiyem her dakikanızı çok iyi değerlendirin, kendinize göre plan yapın, plan olmadan başarılı olamazsınız. Günlük planı her gün yapın, planınızı uyguladığınız zaman görürsünüz ki mutlaka başarılı olacaksınız. Ben sizlerin başarılı olacağınıza inanıyorum. Serik Belediyespor'a başarılarından dolayı kutluyorum, bu sene inşallah şampiyon olacaklar inanıyorum. Bunu da Serik'te açacağımız bir spor lisesi ile taçlandıracağız" dedi.

Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık ise "Siz gençlerimizin ne talebi olursa biz yapmaya hazırız. Bu güzel memlekete sahip çıkacak olan gençlerimize biz her zaman sahip çıkarız. Siz gençler buna varsanız bizde buna hazırız. Geçen yıldan bu yana Serik'te bir değişim başlattık. Tüm branşlarda başarı elde ettik. Serik Belediyesporumuz şampiyon oldu. Serik'te okullarımızda her dalda başarı oluyor. Bu başarıyı da Belediye olarak destekliyoruz ve ödüllendiriyoruz. Başarı ödüllendirmeyi hak ediyor. Bizler zamanında yokluk gördük, imkansızlık gördük, bizler hayata başlarken eksi otuzlarla başladık. Ama bugün sizler hayata artı otuzlarla başlıyorsunuz. Çünkü her türlü imkanlarınız var. Ben imkanı olup ta çalışmayan gençlerimize çok üzülüyorum. Belediye olarak herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz, insan ayrımı yapmıyoruz." - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sirek Belediyesi'nden 12. Sınıf Öğrencilerine Kitap ve Forma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement