Şirket Haberleri - Son Dakika
Yerel

Şirket Haberleri

Şirket Haberleri

Salihli’de 2011 yılında Ramazan ve Nazan Çopur’un kurduğu, günlük 20 ton kuru üzüm işlemle kapasitesine sahip işletme, 25 aileye iş imkanı sunuyor.

17.09.2014 13:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Salihli'de 2011 yılında Ramazan ve Nazan Çopur'un kurduğu, günlük 20 ton kuru üzüm işlemle kapasitesine sahip işletme, 25 aileye iş imkanı sunuyor.

Tesislerde işlenen kuru üzümlerin İç Anadolu Bölgesi illerine pazarlandığını belirten işletme sahiplerinden Nazan Çopur, önümüzdeki günlerde yurt dışına da üzüm ihracatına başlayacaklarını söyledi. Çopur, "Günlük 20 ton kuru üzüm işleme kapasitesine sahip olan tesislerimiz 2011 yılında faaliyete geçirildi. Bugün için tesislerimizden 25 aileye iş istihdamı sağlanıyor. Tesislerimizde itina ile işlenen kuru üzümler, paketlenip yurt içinde pazarlanıyor. Özellikle Ankara, Erzurum başta olmak üzere İç Anadolu Bölgesinde yer alan illerimizden gelen talep doğrultusunda, tesislerimizde işleyip, paketlediğimiz yöremize has çekirdeksiz sultaniye üzümlerini gönderiyoruz. Önümüzdeki günlerde de yurt dışı ihracatımız başlayacak "dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şirket Haberleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement