Şirket Haberleri - Son Dakika
Yerel

Şirket Haberleri

Şirket Haberleri

Egesel İnşaat’ın Torbalı Ayrancılar’a nefes aldıracak Triyanda Evleri projesinde özel bir dizaynla hazırlanan Satış Ofisi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

17.10.2014 00:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Egesel İnşaat'ın Torbalı Ayrancılar'a nefes aldıracak Triyanda Evleri projesinde özel bir dizaynla hazırlanan Satış Ofisi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılışta, Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez'in yanı sıra; İzmir iş dünyasının tanınmış isimleri de bir araya geldi. Bölgeye önemli değer katacak ve satış - pazarlaması Egebeta Gayrimenkul Danışmanlığı tarafından yapılacak Egesel Triyanda Evleri'nin kente yakınlığı ve sosyal olanaklarıyla bölgenin yeni cazibe merkezi olması bekleniyor. Egesel Triyanda Evleri için Scala Ofis tarafından özel bir Satış Ofisi dizaynı hazırlandığını belirten

Egesel İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Meltem Şahin, projeden ev sahibi olmak isteyenleri bu özel tasarımlı ofiste ağırlayacaklarını söyledi. 1995 yılından bu yana inşaat sektöründe hizmet verdiklerini ve nitelikli projelere imza attıklarını kaydeden Şahin, Egebeta Gayrimenkul Danışmanlığı'nın da Triyanda Evleri'nin satış ve pazarlamasında tek yetkili olacağını belirtti.

Egebeta Yönetim Kurulu Başkanı Gafur Alişer de, Egebeta Gayrimenkul Danışmanlığı ile sektöre hızlı bir giriş yaptıklarını kaydederek, "Egesel Triyanda Evleri, gayrimenkul danışmanlığı sektöründeki ilk satış ve pazarlama projemiz. Bu yüzden projeye özel bir önem veriyoruz. Triyanda Evleri Torbalı Ayrancılar'ın yükselen değeri olacak" dedi.

30 bin metrekare alan üzerinde toplam 317 adet konutun yer aldığı Triyanda Evleri projesinin birçok özelliğiyle öne çıktığını kaydeden Meltem Şahin, "Projemizde yeşil alanlara özel önem verdik. Triyanda Evleri'nin yüzde 77'si özel peyzajla ayrılmış yeşil alanlardan oluşuyor. Ev sahiplerine çok amaçlı spor sahası, açık hava sineması, market, cafe, 1000 metrekarelik kapalı fitness salonu, çocuk oyun parkları, yürüyüş parkurları, yetişkin ve çocuk yüzme havuzları, 24 saat kameralı güvenlik sistemi ve açık otopark alanı gibi birçok olanak sunuyoruz" diye konuştu.

Egesel'in müşteri memnuniyeti odaklı bir firma olduğunu vurgulayan Egesel İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Meltem Şahin, Triyanda Evleri'nde bütün detayları titizlikle tasarladıklarını, konutlarda, doğalgaz merkezi sistem, ankastre ocak, fırın, davlumbaz ve multisplit klimalar bulunacağını söyledi.

Triyanda Evleri'nin ulaşım olanaklarıyla da dikkat çektiğini belirten Şahin, projenin İzban ve çevre yoluna 5 dakika, Torbalı merkeze 15 dakika, havalanına ise 10 dakika mesafede yer aldığını sözlerine ekledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şirket Haberleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement