Şirketler, INDOOR CUP'ta Yarışıyor - Son Dakika
Güncel

Şirketler, INDOOR CUP'ta Yarışıyor

Şirketler, INDOOR CUP\'ta Yarışıyor

Hareket herkesin içinde, keşfetmek bizlerin elinde sloganıyla Fanatik Gazetesi ve Antrenmanyap işbirliği ile dünyada ilk defa INDOOR CUP düzenleniyor.

27.11.2013 10:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hareket herkesin içinde, keşfetmek bizlerin elinde sloganıyla Fanatik Gazetesi ve Antrenmanyap işbirliği ile dünyada ilk defa INDOOR CUP (Şirketler Arası Salon Atletizm Oyunları) düzenleniyor. PERYÖN İnsan Kaynakları Yönetimi Derneği ve Türkiye Atletizm Federasyonu'nun desteklediği proje 12 Ocak 2014 Pazar günü Ataköy Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu'nda gerçekleşecek.

İş hayatının yoğun temposundan aktif yaşama çalışanlarını teşvik eden şirketler, düzenlenecek bu organizasyonda spor dolu bir gün geçirecekler. Takım ruhunu geliştirmek, bireysel ve şirketsel motivasyonu arttırmak, sporu yaşam şekli olarak benimsetmek amacıyla düzenlenen turnuva 10 branşta yapılacak.

Katılımcılar, 60, 200, 400, 800, 1000, 2000 metre koşuları, 4x200 metre bayrak yarışı, gülle atma, yüksek atlama ve uzun atlama dallarında birincilik için yarışacaklar. INDOOR CUP etkinliğine katılacak olan firmalar Akbank, Ford Otosan, Turkcell, Boyner Holding, Borusan, YKB, Pegasus, Akkök Holding, Saran Holding, İnci Ayakkabı, Erensan, Fanatik, Burgan Bank, TAV, hepsiburada.com, nesine.com, Mars Lojistik, OPET, Eczacıbaşı Holding, Yaysat, Digitürk, Tofaş, Tekfen Holding ve BP.

7000 seyirci kapasiteli salonu, 60 federasyon hakemi, uluslararası organizasyon tecrübesine sahip 80 kişilik ekibi ile Dünya Salon Atletizm Şampiyonası niteliğinde olan INDOOR CUP, sportif tecrübesi olmayan ama hayatına sporu katmak isteyenlere yönelik bir organizasyon olarak öne çıkıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şirketler, INDOOR CUP'ta Yarışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement