Şirketlerin 3. Çeyrek Bilançoları Kârlı - Son Dakika
Güncel

Şirketlerin 3. Çeyrek Bilançoları Kârlı

Şirketlerin 3. Çeyrek Bilançoları Kârlı

Şirketlerin KAP ve bültenler üzerinden yaptıkları açıklamalar, piyasalardaki iniş-çıkışlara karşın üçüncü çeyreğin genel olarak karlı geçtiğini gösteriyor.

07.11.2014 12:16  Güncelleme: 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şirketlerin Kumuyu Aydınlatma Platformu (KAP) ve bültenler üzerinden yaptıkları açıklamalar, piyasalardaki iniş-çıkışlara karşın üçüncü çeyreğin genel olarak karlı geçtiğini gösteriyor.

TÜPRAŞ

Tüpraş  üçüncü çeyrekte 377.4 milyon lira kar elde etti. Şirketin geçen yılın aynı dönemindeki net karı 817.6 milyon lira düzeyindeydi. Tüpraş'ın üçüncü çeyrekteki satış gelirleri de, geçen yılki 12.17 milyar liradan 11.81 milyar liraya geriledi.

ÜLKER

Ülker Bisküvi  bu yılın üçüncü çeyreğinde 35.6 milyon lira kar elde etti. Şirket geçen yıl aynı dönemde 30.8 milyon lira kar elde etmişti. Ülker Bisküvi'nin dokuz aylık karı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 27 artışla 155.2 milyon lira oldu.

ÇİMSA

Türkiye'nin önde gelen çimento ve yapı malzemeleri üreticilerinden Çimsa, yılın ilk 9 aylık döneminde satış gelirinin 824 milyon liraya, net karının da 160 milyon liraya çıktığını açıkladı. Çimsa Genel Müdürü Nevra Özhatay, "Uluslararası şirketlere karşı rekabet gücümüzü artırmak için yenilikçilik ve girişimcilik anlayışımızı geliştirerek, farklılığımızı ve sektördeki öncü konumumuzu koruyacağız" dedi.

Çimsa'nın Mersin, Eskişehir, Kayseri, Niğde ve Afyonkarahisar'da 5 entegre fabrikası bulunuyor.

PETKİM

Petkim  bu yılın üçüncü çeyreğinde 53 milyon lira zarar açıkladı. Şirket geçen yıl aynı dönemde 43.1 milyon lira kar elde etmişti. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şirketlerin 3. Çeyrek Bilançoları Kârlı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement