Şırnak Beytüşşebap'ta Karın Kapadığı Yolu 112 Acil Servis Açtı - Son Dakika
Güncel

Şırnak Beytüşşebap'ta Karın Kapadığı Yolu 112 Acil Servis Açtı

Beytüşşebap'ın Güneyyaka köyünde kar yolu kapadı rahatsızlanan Nusret Güzel hastaneye gidemedi, 112'nin çalışmaları sonucu hastaneye sağ salim ulaştırıldı.

18.02.2017 12:10  Güncelleme: 12:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beytüşşebap'ta 8 saatlik hasta kurtarma operasyonu

ŞIRNAK'ın Beytüşşebap ilçesi Güneyyaka köyünde hastalanan ve göğüs ağrısı çeken 35 yaşındaki Nusrettin Güzel, 112 Acil Servis ekiplerinin 8 saatlik çalışması sonucu kar ve tipi nedeniyle yolu kapanan köyden alınarak hastaneye ulaştırıldı.

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde 3 günden bu yana etkisini sürdüren yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Kar yağışı nedeniyle ilçe merkezi ve bazı köyler arasındaki bağlantı kesilirken, köylerde bulunan hastaların alınması için sağlık ekipleri yoğun çaba sarf ediyor. Beytüşşebap ilçe merkezine 30 kilometre mesafede bulanan Güneyyaka köyünde yaşayan ve göğüs ağrısı çektiği için rahatsızlanan 35 yaşındaki Nusrettin Güzel, yolun kardan dolayı kapalı olması nedeniyle hastaneye götürülemedi. Güzel ailesinin 112 Acil Servis ekiplerini arayarak yardım istemesi üzerine sağlık ekipleri harekete geçti. Ekipler, jeep ambulans ile karın yer yer bir metreyi bulduğu yolu 4 saatte geçerek, köye ulaştı. Köyde ilk müdahalesi yapılan Nusrettin Güzel, 4 saatlik geri dönüş yolculuğunun ardından Beytüşşebap Devlet Hastanesine sevk edildi. Hastanede tedavi altına alınan Nusrettin Güzel'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Şırnak Beytüşşebap\'ta Karın Kapadığı Yolu 112 Acil Servis Açtı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şırnak Beytüşşebap'ta Karın Kapadığı Yolu 112 Acil Servis Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement