Şırnak Şehidi İçin Tören Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Şırnak Şehidi İçin Tören Düzenlendi

Şırnak Şehidi İçin Tören Düzenlendi

Şırnak’ın Uludere ilçesi Andaç köyü Kopki bölgesinde PKK terör örgütünce tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Piyade Er İsa Nazlım için tören düzenlendi.

30.11.2016 18:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Uludere ilçesi Andaç köyü Kopki bölgesinde PKK terör örgütünce tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Piyade Er İsa Nazlım için tören düzenlendi.

Törene, Şırnak Belediyesine kayyum olarak atanan Vali Yardımcısı Turan Bedirhanoğlu, Vali Yardımcısı Ali Arıkan, 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Aydoğan Aydın, 1. Jandarma Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ercan Yaşin, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, korucular ve şehidin silah arkadaşlarıyla polisler katıldı.

Şırnak 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığındaki tören, şehidin Türk bayrağına sarılı naaşlarının katafalka konulması ve öz geçmişlerinin okunmasıyla başladı. Dua okunmasının ardından şehit İsa Nazlım'ın tabutu silah arkadaşların omuzlarında ambulansa taşınarak, karayolu ile Şerafettin Elçi Havalimanına gönderildi. Oradan da defnedilmek üzere Piyade Er İsa Nazlım'ın cenazesi Ankara'ya gönderilecek. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şırnak Şehidi İçin Tören Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement