Şırnak Şehit Asker İçin Şırnak'ta Uğurlama Töreni - Son Dakika
Güncel

Şırnak Şehit Asker İçin Şırnak'ta Uğurlama Töreni

Şırnak Şehit Asker İçin Şırnak\'ta Uğurlama Töreni

Şehit asker için Şırnak'ta uğurlama töreni Şırnak'ta PKK'lı teröristlerin silahlı saldırısında şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Emet için uğurlama töreni düzenlendi.

06.01.2016 20:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehit asker için Şırnak'ta uğurlama töreni

Şırnak'ta PKK'lı teröristlerin silahlı saldırısında şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Emet için uğurlama töreni düzenlendi.

Şırnak Bahçelievler Mahallesi'nde sabah göreve giderken teröristlerin silahlı saldırısı sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak şehit olan Jandarma Uzman Çavuş 28 yaşındaki Ramazan Emet'in Türk bayrağına sarılı cenazesi Şırnak 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'na getirilerek katafalka konuldu. Törende, şehidin özgeçmişi okunarak, dua edildi.

Törende eşi Özlem Emet, 3 yaşındaki oğlu Yusuf Efe ve 5 aylık kızı Hira Nur ile hazır bulundu. Özlem Emet, tören sırasında kadın görevlilerin desteğiyle zorlukla ayakta durabildi. Şehidin oğlu Yusuf Efe ise, meraklı gözlerle etrafa bakarak minik ellerini açarak dua etmeye çalıştığı görüldü.

Cenaze törenine Vali Ali İhsan Su, 2'nci Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti, 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Abdullah Baysar ve Emniyet Müdürü Celal Sel ile diğer yetkililer katıldı.

Evli ve iki çocuk babası olan şehit Uzman Çavuş Emet'in cenazesi, karayoluyla Şerafettin Elçi Havalimanı'na, oradan da uçakla memleketi Afyon'un Bolvadin İlçesi'ne gönderildi.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: Sekvan KÜDEN/ŞIRNAK, (DHA)-

=================

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şırnak Şehit Asker İçin Şırnak'ta Uğurlama Töreni - Son Dakika


Advertisement