Silopi'de Göstericiler Kimlik Kontrolü Yaptı, Polis Müdahale Etti - Son Dakika
Güncel

Silopi'de Göstericiler Kimlik Kontrolü Yaptı, Polis Müdahale Etti

Silopi\'de Göstericiler Kimlik Kontrolü Yaptı, Polis Müdahale Etti

Şırnak'ın Silopi ilçesinde kara yoluna inerek araçlarda kimlik kontrolü yapan göstericilere polis müdahale etti.

10.01.2015 10:51  Güncelleme: 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Silopi'de göstericiler kimlik kontrolü yaptı, polis müdahale etti

ŞIRNAK'ın Silopi İlçesi'nde karayoluna inerek araçlarda kimlik kontrolü yapan göstericilere polis müdahale etti. Göstericilerin polise molotof kokteyli, havai fişek ve taşlarla saldırması ile başlayan olaylar 4 saat sürdü. Olaylarda karayolu savaş alanına döndü.

Silopi'de, dün gece Irak ile bağlantıyı sağlayan transit karayoluna 2 ayrı noktadan çıkan göstericiler, araçları durdurarak kimlik kontrolü yaptı. Lastik yakarak yolu trafiğe kapatan göstericilere Silopi İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden sevk edilen polis araçları müdahalede bulundu. Göstericiler burada polis araçlarına molotof kokteyli, havai fişek ve taşlarla saldırdı. Polis 3'üncü Cadde ve 1'inci Cadde girişlerinde toplanan grupları dağıtmak için basınçlı su ve gaz bombaları ile müdahalede bulundu. Göstericiler ile polisin çatıştığı İpek yolu savaş alanına döndü.

Olaylar nedeniyle ilçenin giriş ve çıkışlarında uzun araç kuyrukları oluştu. Göstericilere müdahale eden bir polis aracından basın mensuplarının bulunduğu yere biber gazı atıldı. Yaklaşık 4 saat süren olayların sonunda göstericiler ara sokaklara kaçarak izlerini kaybettirdi. Olayların sona ermesinin ardından trafik tekrar eski akışına döndü

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Silopi'de Göstericiler Kimlik Kontrolü Yaptı, Polis Müdahale Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement