Şırnak'ta 3 İşçinin Kaçırılması - Son Dakika
Güncel

Şırnak'ta 3 İşçinin Kaçırılması

Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak'ta bölücü terör örgütü mensuplarınca kaçırılarak, daha sonra serbest bırakılan üç işçinin, üç kadın bölücü terör örgütü mensubu tarafından kaçırıldıklarını, bu kişilerin bahse konu karayolunun yapılmaması yönünde propaganda yaptıklarını söylediklerini bildirdi.

18.04.2014 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genelkurmay Başkanlığı tarafından, Şırnak'ta bölücü terör örgütü mensuplarınca kaçırılarak, daha sonra serbest bırakılan üç işçinin, üç kadın bölücü terör örgütü mensubu tarafından kaçırıldıklarını, bu kişilerin bahse konu karayolunun yapılmaması yönünde propaganda yaptıklarını söyledikleri bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan "önemli yurt içi olaylara" ilişkin bilgide, Bitlis/ Tatvan Küçüksu Jandarma Karakol Komutanlığı unsurlarınca, bir vatandaşın arazide şüpheli bir cisim bulunduğu ihbarı üzerine yapılan aramada, Küçüksu Köyü bölgesinde, Kolonis Tepe güneyinde, ana yola 500-600 metre uzaklıkta, 1 el yapımı patlayıcı bulunduğu bildirildi.

Patlayıcının, cumhuriyet savcısının talimatıyla, Bitlis İl Jandarma Komutanlığı Patlayıcı Madde Tahrip Timi tarafından imha edildiği belirtildi.

-3 işçinin kaçırılması

Diğer bir bilgiye göre ise bölücü terör örgütü mensuplarınca, 15 Nisan 2014 saat 07.00 sularında, Fındık– Eruh karayolu çalışmalarının devam ettiği Afrikasediya Tepe bölgesinde kaçırılan üç işçinin, Güçlükonak ilçesi Yatağankaya köyü bölgesinde bulunan Domuzkapısı mevkisinde serbest bırakıldığı ifade edildi.

Şahısların kendi imkanları ile Koçyurdu Jandarma Karakol Komutanlığına geldiği belirtilerek, "Kaçırılan şahıslarla yapılan ilk mülakatta; terör örgütü mensubu 3 kadın tarafından gözleri bağlanarak kaçırıldıkları, bir dere yatağında iki gün süreyle bekledikleri, bu süre içerisinde terör ögütü mensuplarının bahse konu karayolunun yapılmaması yönünde propaganda yaptıkları öğrenilmiştir" denildi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şırnak'ta 3 İşçinin Kaçırılması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement