Şırnak'ta Çatışma: 4 PKK'lı Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

Şırnak'ta Çatışma: 4 PKK'lı Öldürüldü

Şırnak'ta Emniyet Müdürlüğü'ne ait kademe binasına roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenleyen PKK'lılara, polisin karşılık vermesiyle çıkan çatışmada 4 terörist ölü ele geçirildi.

05.02.2016 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ta Emniyet Müdürlüğü'ne ait kademe binasına roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenleyen PKK'lılara, polisin karşılık vermesiyle çıkan çatışmada 4 terörist ölü ele geçirildi.

Şırnak'ın Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan İl Emniyet Müdürlüğü'ne ait kademe binasına bugün PKK'lı teröristler tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırıya polisin anında karşılık vermesiyle bir süre çatışma çıktı. Çatışmada 4 terörist silahlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirildi. Şırnak Valiliği'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "05.02.2016 günü Şırnak merkezde bulunan Emniyet Müdürlüğüne ait kademe binasına yönelik olarak bir grup bölücü terör örgütü mensubu tarafından uzun namlulu silahlarla ve roketatarla silahlı saldırıda bulunulması üzerine çıkan çatışmada 4 terörist silah ve mühimmatları ile birlikte ölü olarak ele geçirilmiştir" denildi. - Şırnak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şırnak'ta Çatışma: 4 PKK'lı Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement