Şırnak'ta Görevli Özel Harekat Polisi Baba Olduğunu Telefonda Öğrendi - Son Dakika
Güncel

Şırnak'ta Görevli Özel Harekat Polisi Baba Olduğunu Telefonda Öğrendi

Şırnak\'ta Görevli Özel Harekat Polisi Baba Olduğunu Telefonda Öğrendi

Samsunlu olan ve geçici görevle Şırnak'ta bulunan özel harekat polisi Kenan Yıldız'ın eşi Feride Yıldız, bugün bir kız bebek dünyaya getirdi.

18.01.2016 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsunlu olan ve geçici görevle Şırnak'ta bulunan özel harekat polisi Kenan Yıldız'ın eşi Feride Yıldız, bugün bir kız bebek dünyaya getirdi. Eşinin görevde olduğu için Samsun'a yanına gelemediğini söyleyen Feride Yıldız, "Doğumun ardından telefonla eşime bebeğimizin dünyaya geldiğini haber verdim. Allah hepsinin yardımcısı olsun. Allah hepsini sağ salim ailelerine kavuştursun" dedi.

Hatay'da yaşayan 3 yılık evli özel harekat polisi Kenan Yıldız ile hamile olan eşi Feride Yıldız doğum hazırlığı yaparken, 1,5 ay önce Kenan Yıldız geçici görevlendirme ile Şırnak'a gitti. Bunun üzerine Feride Yıldız doğum için memleketi Samsun'a geldi. Bugün Feride Yıldız, özel bir hastanede sezaryenle kız bebek dünyaya getirdi. Eşi Şırnak'taki görevi nedeniyle doğuma gelemedi. 3 kilo 155 gram ağırlığında doğan bebeğe 'Esma Selvi' ismi verildi. 7 yıllık polis memuru olan Kenan Yıldız'a kızının dünyaya geldiğini eşi telefonda verdi. Feride Yıldız yeni doğan bebeğinin fotoğraflarını cep telefonu ile çekerek eşine gönderdi. Kızının sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesi nedeniyle mutlu olduğunu söyleyen Feride Yıldız, "Buruk, hüzünlü, mutlu bu duyguların hepsini bir arada yaşıyorum şu an. Eşim yanımda olmadığı için tabii ki içimiz çok buruk ama onun görevi çok daha kutsal. Allah hepsinin yardımcısı olsun. Allah hepsini sağ salim ailelerine kavuştursun" dedi.

Kenan Yıldız'ın babası Reşat Yıldız, oğlunun geçici görevle Şırnak'a gitmesi nedeniyle gelinini Samsun'a getirdiklerini belirterek, "Torunum bugün dünyaya geldi. Babasının da burada olmasını isterdik ama o çok kutsal bir görev yapıyor. Buruk bir sevinç yaşıyoruz. Rabbim hepsini korusun. Terör lanetinden Allah ülkemizi korusun kurtarsın" diye konuştu.

Feride Yıldız'ın babası Necmettin Bozdoğan ise "Allah damadımın ve tüm güvenlik görevlilerimizin yardımcısı olsun" dedi - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şırnak'ta Görevli Özel Harekat Polisi Baba Olduğunu Telefonda Öğrendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement