Şırnak'ta Hendek Çatışması: 9 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Şırnak'ta Hendek Çatışması: 9 Yaralı

Şırnak'ta hendeklere yönelik operasyon düzenleyen polis ile teröristler arasında çatışma çıktı. Çatışmalarda hem bombaların hem mermilerin hedefi olan 9 kişi yaralandı.

01.10.2015 13:36  Güncelleme: 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ta hendeklere yönelik operasyon düzenleyen polis ile teröristler arasında çatışma çıktı. Çatışmalarda hem barikatlarda patlayan bombaların hem de mermilerin hedefi olan 9 kişi yaralandı. Kentte operasyonlar sürüyor.

BÜYÜK OPERASYON

Edinilen bilgilere göre, Şırnak Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kentin merkez Yeşilyurt, Dicle ve Yeni Mahallelerinde bulunan hendekleri kapatmak için operasyon düzenledi. Zırhlı araçlarla çok sayıda polisin katıldığı operasyon çerçevesinde mahallelere hakim yüksek binalara keskin nişancılar yerleştirilirken, bazı caddelere de Akrep, Kobra, Ural ve Ejder tipi zırhlı araçlar konuşlandırıldı.

ÇATIŞMA ŞİDDETLENDİ

Operasyonun düğmesine saat 04.30'da basıldı. Bu çerçevede, zırhlı araç ve kepçelerle ara sokaklara giren polise, uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Bunun üzerine çıkan çatışma, dakikalar geçtikçe şiddetlendi.

9 KİŞİ YARALANDI

Çatışmaların sürdüğü sırada, bir evin önünde barikatlara yerleştirilen bombanın patlaması sonucu 1'i öğretmen 3, Gazi Paşa Mahallesi'nde mermilerin hedefi olan 3 ve Yeşil Yurt Mahallesi'nde meydana gelen patlamada da 3 olmak üzere 9 kişi yaralandı. Yaralılar, Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Öte yandan, elektriklerin kesildiği kentte, patlama ve çatışmalar yüzünden birçok evde hasar oluşurken, operasyonlar genişleyerek sürüyor.

Çatışmanın yaşandığı sıcak bölgeden kareler:







Şırnak\'ta Hendek Çatışması: 9 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şırnak'ta Hendek Çatışması: 9 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (32)

  • ....: BIRAKIN AÇIK KALSIN AÇ KALSINLAR EĞ*İTİMSİZ KALSINLAR PARASIZ KALSINLAR HİZMETSİZ KALSINLAR GERİ KALSINLAR KENDİ KENDİLERİNİ YESİNLER TAŞ YESİNLER OT YESİNLER .OK YESİNLER. KENDİ HALKI BUNLARA PRİM VERİRSE GÖRDÜĞÜNDE SÖYLEMEK YERİNE SIĞINDIRIR SAKLANDIRIR ARKASINA ALIR KORURSA HEPSİNE MÜSTEHAK HERŞEY 34 39 Yanıtla
  • Etekliler asla devlet kuramaz: Ben bir Kürt olarak PKK bizim temsilcimiz değil olamazda devlet bir terör kalıncaya kadar operasyona devam 54 7 Yanıtla
  • ASKER: dadaşım türküm cok pkk lıyı leş yaptım yapıyomda 36 9 Yanıtla Kürşad.: Eline sağlık. 10 2
  • heval encu: Allah AKP belasını versin tamam utanmadan konusuyorsunuz bütün bunların sebebi o degilmi 10 33 Yanıtla Ambrosia: DEĞİL, MAL.. Ne akp ne chp ne mhp bunların sebebi.. senin bahsettiğin olayın konuyla ilgisi yok MAL, bence sen yanlış evrendesin 7 0
  • Aa: Ey turkler siz önce asker cenzelerinizi bi alın dün daglicadaki çatışmada 30 asker hayatını kaybetti ve 10 asker cenazesi PKK elinde ama medya vermiyor niye kayıplar gizleniyor onu bi öğrenin sonra klavye erkeği olun 5 35 Yanıtla SADE VATANDAŞ : Ey zavallı vatandaş. Sen rüya aleminde yaşamaya devam et. Takvime bir bak sene kaçta yaşıyoruz. 2015 oldu. hiç bir ölümü ailelerinden akrabalarından gizleyebilirmisin. Seni ancak izlediğin kanallarda attıkları palavralar kandırır. Sana görüntü ve foto göstersinler ondan sonra inan 21 4
  • imparator Oylar AKP: hdp güney doğuyu pkk kampına çevirmiş ALLAH hdp nin belasını versin meclise dediler yollara bomba koydular kaleşlik bu kadarida olmaz vatan hainleri kurt halkı artık bunu anlasinlar hdp pkk Ermenilere çalışıyorlar 24 4 Yanıtla
  • boşbakan: An itibariyle terörün belini kırdık.Kimse sabrımızı denemesin. 20 7 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.


Advertisement