Şırnak'ta Hudut Komutanlığı'na Keskin Nişancı Tüfeği İle Saldırı - Son Dakika
Güncel

Şırnak'ta Hudut Komutanlığı'na Keskin Nişancı Tüfeği İle Saldırı

Genelkurmay, PKK'nın Şırnak'ta 48'inci Hudut Tugay Komutanlığı'na keskin nişancıyla saldırı yaptığını, askerin saldırıya ateşle karşılık verdiğini açıkladı.

27.03.2015 19:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genelkurmay Başkanlığı, PKK tarafından Kanas keskin nişancı tüfeğiyle Şırnak 48'inci Hudut Tugay Komutanlığı'na saldırı yapıldığını açıkladı.

Genelkurmay'ın açıklamasında şu ifadelere yer verildi;

Bölücü Terör Örgütü mensubu bir grup terörist tarafından; Kara Kuvvetleri 48'inci Hudut Tugay Komutanlığı (Şırnak) Düğün Dağı Üs Bölgesine, hududun Irak tarafından, Kanas Keskin Nişancı Tüfeği ile ateş edilmek suretiyle silahlı saldırıda bulunulmuştur.

"ATEŞLE KARŞILIK VERİLDİ"

Üs Bölgesinde bulunan unsurlarımız tarafından derhal ateşle karşılık verilmesini müteakip, yapılan terörist ateşleri kesilmiştir.

"HASAR VE ZAİYAT YOK"

Söz konusu silahlı saldırıda herhangi bir hasar veya zayiat meydana gelmemiştir.

Bölgede emniyet tedbirleri artırılmış olup, gözetleme faaliyetlerine devam edilmektedir.

Şırnak\'ta Hudut Komutanlığı\'na Keskin Nişancı Tüfeği İle Saldırı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Şırnak'ta Hudut Komutanlığı'na Keskin Nişancı Tüfeği İle Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (108)

  • beylerbeyi: arkadaslar en iyisi bende mhpye vercem oyumu.daha once hep chp ye verdim.ama bu sefer mhp ye oyum 185 2 Yanıtla
  • MURAT: Hdp/Pkk faşistlerine karşı Oyum Mhpye. 149 21 Yanıtla
  • MHP: DEVLETİN BAŞINA DEVLET GELECEKKKK 142 4 Yanıtla
  • imam hatipli: Sınırdaki askerler konu mankeni zaten. AKP onlara mankenlik görevi verdi vatan savunması yapmayacaklar zaten. 142 2 Yanıtla
  • serkan: oyum mhpye kardeşim ülke iyiye gitmiyor.mhpnin sorumluluk alma zamanı gelmiştir. 137 2 Yanıtla
  • baba: mhp yide gördük apoyu idam ettirmeyen mhp deyil mi al birini vur ötekine ESKIYE GÖRE ŞIMMI YINE IYIDIR mhp zamanında hastanelerde rehin kaldığımız günleri unutmayin...... 5 129 Yanıtla
  • malatya: bu mhp liler iktidara gelmedilermi daha once mhpnin en ust duzeyleri bahceli ve oktay vural ikiside araptir neyin turkculugunu yapiyorlar beyler yirtinmayin oyunuz en fazla yuzde onbestir savasida bu yuzden istiyorsunuz her aileden bir kisi olurse catismalarda anca o zaman iktidar olursunuz bunun icinde turkiyede yirmi milyon insanin olmesi lazim yani anlayacaginiz siz iktidar falan olamazsiniz vazgecin burdada fazla kalabalik yapmayin 5 124 Yanıtla
  • akdeniz: valla akpye 3 kez oy vermiş biri olarak tv de başbakan yada cumhurbaskanını gördüğümde hemen kanalı değiştirir oldum.o kadar tiksinti duymaya basladım ki bunlardan.oyumuzu ailece mhp ye atacaz bu sefer hayırlısıyla.. 120 3 Yanıtla
  • özsavunma: mhp de müthiş artış var beyler benden söylemesi.bende mhp diyorum bu sefer. 120 2 Yanıtla
  • Az kaldi: BU OYUNU MHP BOZAR 119 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Üreticilere Yüzde 50 Hibeli Karpuz Tohumu Desteği Verecek
    11:14 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Üreticilere Yüzde 50 Hibeli Karpuz Tohumu Desteği Verecek

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, atıl durumdaki arazilerin tarıma kazandırılması ve üreticilerin verimli, pazar değeri yüksek alternatif ürünlere yönlendirilmesi amacıyla 'Alternatif Ürün Yetiştiriciliğini Destekleme Projesi'ni hayata geçiriyor. Proje kapsamında çiftçilere yüzde 50 hibeli sertifikalı hibrit karpuz tohumu desteği verilecek ve başvurular alınmaya başlandı. Bu desteklerle Kandıra karpuzunun üretiminde artış sağlanması ve atıl durumdaki arazilerin tarıma kazandırılması hedefleniyor.

  • AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman, Beşiktaş Mahallesi'nde Vatandaşlarla Buluştu
    11:14 AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman, Beşiktaş Mahallesi'nde Vatandaşlarla Buluştu

    AK Parti'nin Bilecik Belediye Başkan adayı Mustafa Yaman, Mihalgazi Camisi'nde teravih namazını kıldıktan sonra Beşiktaş Mahallesi'ne geçerek vatandaşlarla bir araya geldi. Yaman, vatandaşların sorunlarını dinleyerek kente ilişkin projelerini anlattı. Mahalleliler ise ziyaretten memnuniyetlerini dile getirdi. Yaman, Bilecik'i vatandaşlarla birlikte yönetmek ve daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için aday olduğunu belirtti.

  • Embryo Grubu, İzmir Avrupa Caz Festivali'nde konser verdi
    11:14 Embryo Grubu, İzmir Avrupa Caz Festivali'nde konser verdi

    Embryo grubu, 31. İzmir Avrupa Caz Festivali kapsamında İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı tarafından düzenlenen konserde cazseverlerle buluştu. Grup, 55 yıllık geçmişlerinden süzülüp gelen, doğaçlamalarla renklenen bir konser sundu. Festival, yarın Ondrej Krajnak konseriyle sona erecek.

  • AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı Yaman, iftar programına katıldı
    11:14 AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı Yaman, iftar programına katıldı

    AK Parti'nin Bilecik Belediye Başkan adayı Yaman, Anadolu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Programda Yaman, Bilecik için planladığı projeleri anlattı ve şehri daha yaşanabilir ve gelişmiş bir kent yapmak için çalışacaklarını belirtti. Etkinliğe AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, İl Başkanı Serkan Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı Servet Yılmaz, Belediye ve İl Genel Meclisi üyesi adayları ile partililer de katıldı.

  • Türk Çelik Sektörünün İhracatı Yüzde 15,8 Arttı
    11:13 Türk Çelik Sektörünün İhracatı Yüzde 15,8 Arttı

    Türk çelik sektörünün yılın ilk iki ayında yaptığı ihracat, 2023'ün aynı dönemine göre yüzde 15,8 artarak 2 milyar 503 milyon 142 bin dolara yükseldi. İstanbul, 1 milyar 199 milyon dolarlık ihracatla ilk sırada yer aldı. Romanya, İtalya ve Almanya en fazla ihracat yapılan ülkeler oldu.

  • HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu Bitlis'te konuştu
    11:12 HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu Bitlis'te konuştu

    HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, seçim çalışmaları çerçevesinde Bitlis'in Tatvan ilçesinde yaptığı konuşmada, "Biz savaşa gitmiyoruz, seçime gidiyoruz" dedi.

  • Aksaray'da Uyuşturucu Ticareti Yapan Zanlı Tutuklandı
    11:11 Aksaray'da Uyuşturucu Ticareti Yapan Zanlı Tutuklandı

    Aksaray'da uyuşturucu ticareti yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçen İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yapılan çalışmalar sonucunda bir adrese baskın düzenledi. Yapılan aramada bonzai, hap, extacy hap, ruhsatsız tabanca, kurusıkı tabanca, ruhsatsız av tüfeği ve hassas terazi ele geçirildi. Zanlı, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

  • Antalya'da Kentsel Dönüşüm Projesi Tamamlandı
    11:11 Antalya'da Kentsel Dönüşüm Projesi Tamamlandı

    Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in Kepez ve Santral Mahallesi Kentsel Dönüşüm alanına kazandırdığı kapalı pazar yeri ile park alanı projeleri hizmete açılıyor.


Advertisement