Şırnak'ta İzinsiz Gösteri - Son Dakika
Yerel

Şırnak'ta İzinsiz Gösteri

Şırnak\'ta İzinsiz Gösteri

Cizre'de güvenlik güçlerine saldıran gruba müdahale edildi Olayda bir polis ile bir çocuk yaralandı.

07.12.2014 22:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Cizre ilçesinde izinsiz yürüyüş düzenleyerek güvenlik güçlerine saldıran gruba müdahale edildi. Çıkan olayda bir polis ile bir çocuk yaralandı.

Cudi Mahallesi Mezbahane Sokak'ta bir araya gelen bir grup, IŞİD'in Kobani'ye (Ayn el Arap) saldırılarını protesto bahanesiyle yürüyüşe geçti. Polis, yürüyüşün izinsiz olduğunu belirterek, gruba dağılması yönünde uyarıda bulundu. Dağılmayarak yürüyüşe devam etmek isteyen ve güvenlik güçlerine saldıran gruba, müdahale edildi.

Çıkan olayda 9 yaşındaki A.E. yaralandı. Çevredekilerin yardımıyla Cizre Devlet Hastanesine kaldırılan çocuk, tedavi altına alındı.

Daha sonra Nusaybin ve Yefes caddeleri ile Otogar mevkisinde toplanan yüzü maskeli gruplar ise yola barikat kurarak, durdurdukları araçlarda kimlik kontrolü yapmak istedi. Olay yerine sevk edilen güvenlik güçleri, uyarılarına taş, havai fişek ve molotofkokteyliyle karşılık veren gruba, tazyikli su ve gaz bombasıyla müdahalede bulundu.

Olayda molotofkokteylinin polis zırhlı aracına isabet etmesi sonucu araçta bulunan polis, yaralandı. Cizre Devlet Hastanesine kaldırılan polis, buradaki tedavisinin ardından taburcu edildi.

Öte yandan, müdahale sonrası kaçan bazı göstericiler, kent merkezindeki bazı banka ATM'lerine molotofkokteyli atarak, zarar verdi. - Şırnak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şırnak'ta İzinsiz Gösteri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement