Şırnak'ta Mayın Patlaması: 2 Yaralı - Son Dakika
Yerel

Şırnak'ta Mayın Patlaması: 2 Yaralı

Şırnak\'ta Mayın Patlaması: 2 Yaralı

Beytüşşebap ilçesinde yapımı süren karakola kum taşıyan 2 kamyonun geçişi sırasında daha önce yola döşenen mayın, teröristlerce uzaktan kumanda ile patlatıldı Patlamada, 2 işçi yaralandı.

25.05.2014 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beytüşşebap ilçesinde yapımı süren karakola kum taşıyan 2 kamyonun geçişi sırasında daha önce yola döşenen mayın, teröristlerce uzaktan kumanda ile patlatıldı. Patlamada, 2 işçi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye 5 kilometre uzaklıkta bulunan ve yapımı süren karakola kum taşıyan 2 kamyon ve güvenlik amaçlı 2 zırhlı askeri aracın geçişi sırasında teröristlerce daha önce yola döşenen mayın, uzaktan kumanda ile patlatıldı.

Patlama sonucu yaralanan 2 kamyon sürücüsü, Beytüşşebap Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Patlamada, 2 kamyonda hasar meydana geldi.

Güvenlik güçlerince teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı. - Şırnak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şırnak'ta Mayın Patlaması: 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • caren: Hani çözüm süreciCemil öter nerdesin Atıp tutuyor sun orada burada 2 tane kamera buldun mu hemen atlıyorsunuz bakın arkadaşlar ise kimseyi kandirmasin beytüşşebap kaymakamı Cemil öter vs. Herkes gününü gün ediyor bakın aynı bu şirketin daha 20 gün olmadı 2 aracı daha yakildi buradaki şu gerçeği görelim pkk a burda hakimiyeti sağlamış bunu söylediğimiz de hemen zıpliyo bazıları kardeşim eğer ben beytüşşebap tan cikamiyorsam yada çıktığımda giremiyorsam sebebi nedir acaba Güvenlik yok... pkk :askeri, polis öğretmen ,savcısı, hakimine bişey yapmıyor ama geri kalan insanlara devlete yakın duran lara beytüşşebap tan çıkma fırsatı vermiyorlar sorun sorusturun.. bunlar bazılarının atip tuttugi palavralari da değil gerçekler ve ... hal böyle olunca kimse yukarilarada bu bilgiyi vermiyor çünkü buraya atanan herkes asker gibi gün sayıyor eee sen burdan ne bekleyebilirsin sorarım size bumudurçözüm süreci bumudur insanlara zorla çözüm süreci iyi gidiyor dedittmek Samimi olalım kimse kimseyi kandirmasin 0 0 Yanıtla

Advertisement