Şırnak'ta Okulun Bahçesine Biber Gazı Düştü - Son Dakika
Güncel

Şırnak'ta Okulun Bahçesine Biber Gazı Düştü

Silopi ilçesinde zırhlı polis aracının geçişi sırasında taş atan gruba müdahale edildi Müdahalede biber gazının bir okulun bahçesine düşmesi sonucu 12 öğrenci fenalaşarak hastaneye kaldırıldı Müdahalede, 1 polis memuru da hafif yaralandı.

21.04.2014 17:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Silopi ilçesinde zırhlı polis aracının geçişi sırasında taş atan gruba müdahale edildi. Müdahalede, biber gazının bir okulun bahçesine düşmesi sonucu 12 öğrenci fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Yenişehir Mahallesi'nde zırhlı polis aracının geçişi sırasında bir grup tarafından taş atıldı. Polisin, gruba müdahalesi sırasında atılan biber gazı, Süleyman Demirel İlköğretim Okulu bahçesine isabet etti.

Bahçede bulunan ve biber gazından etkilenen 12 öğrenci, Silopi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak müşahede altına alındı. Müdahale sırasında, kafasına bir cismin isabet etmesi sonucu hafif yaralanan polis memuru da Silopi Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

HDP Şırnak Milletvekili Faysal Sarıyıldız, öğrencilerinin durumuyla ilgili Silopi Devlet Hastanesi yetkililerinden bilgi aldı. Sarıyıldız, hastane önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, okulun bahçesine biber gazının düşmesine tepki gösterdi.

"Sebebi ne olursa olsun okullardaki 10-12 yaşlarındaki çocuklara gaz bombası atılmaz, kimse de bu yaştaki çocukların polise zarar verdiği gerekçesi ve iddiasıyla karşımıza çıkmasın" diyen Sarıyıldız, bu konuda yetkilileri göreve çağırdığını söyledi. - Şırnak

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şırnak'ta Okulun Bahçesine Biber Gazı Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement