Şırnak'ta PKK Cephaneliği Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Şırnak'ta PKK Cephaneliği Ele Geçirildi

Şırnak\'ta PKK Cephaneliği Ele Geçirildi

Şırnak'ın Uludere İlçesi Gülyazı Köyü yakınlarında bulanan köy korucusu Ş.E.'ye ait olduğu tespit edilen arazide, PKK'ya ait Rus menşeli 53 anti tank roket mühimmattı ve 27 Çin menşeli 69 tipli anti personel roket mühimmattı ile 46 roketatar sevk fişeği ele geçirildi.

25.03.2016 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Uludere İlçesi Gülyazı Köyü yakınlarında bulanan köy korucusu Ş.E.'ye ait olduğu tespit edilen arazide, PKK'ya ait Rus menşeli 53 anti tank roket mühimmattı ve 27 Çin menşeli 69 tipli anti personel roket mühimmattı ile 46 roketatar sevk fişeği ele geçirildi.

Şırnak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri aldıkları bir istihbarat üzerine yaptıkları çalışmalar sonunda Irak'ın kuzeyinden Şırnak'ta güvenlik güçleri ile çatışan PKK'lılara mühimmat desteği yapılacağı üzerine operasyon başlattı. Operasyonlarda, Şırnak merkezdeki PKK'lılara silah ve mühimmat desteği sağlamak amacıyla Irak kuzeyindeki kamplardan mühimmat gönderileceği belirlendi.

Türkiye'ye kaçak yollardan sokulacak olan silahlar için yoğun bir çalışma yürüten jandarma ekipleri, Uludere İlçesi Gülyazı Köyü yakınlarında bir geçici köy korucusuna ait bir araziye mühimmatların gizlendiğini belirledi. Uludere İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı aramalarda, geçici köy korucusu Ş.E.'ye ait olan açık arazide 53 adet Rus menşeli PG anti tank roket mühimmattı ve 27 adet Çin menşeli 69 tipli anti personel roket mühimmattı ile 46 adet roket atar sevk fişeği ele geçirildi. Operasyonda, Ş.E., gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

- Şırnak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şırnak'ta PKK Cephaneliği Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement