PKK'nın Pişmanlık Kurnazlığı - Son Dakika
Güncel

PKK'nın Pişmanlık Kurnazlığı

PKK\'nın Pişmanlık Kurnazlığı

PKK'dan kaçtığını söyleyip teslim olduktan sonra serbest bırakılan A.D.'nin kaldığı bir evde yapılan aramada Kalaşnikof tüfek, mermiler ile savunma tipi el bombaları ele geçirildi. A.D.'nin örgütten kaçmadığı, örgüt tarafından daha sonra kullanılmak amacıyla gönderildiği ortaya çıktı.

05.01.2016 15:12  Güncelleme: 08:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Güçlükonak İlçesi'nde PKK'dan kaçtığını söyleyip teslim olduktan sonra serbest bırakılan A.D.'nin kaldığı bir evde yapılan aramada Kalaşnikof tüfek, mermiler ile savunma tipi el bombaları ele geçirildi. A.D.'nin örgütten kaçmadığı, örgüt tarafından daha sonra kullanılmak amacıyla gönderildiği ortaya çıktı.

Şırnak'ın Güçlükonak İlçesi'nde 9 Kasım 2014 günü PKK'dan kaçan A.D., Koçyurdu Jandarma Komutanlığı'na giderek teslim oldu. Teslim olduktan sonra serbest bırakılan A.D., Koçtepe Köyü'ndeki babası H.D.'nin evinde oturmaya etmeye başladı.

PKK'NIN YENİ TAKTİĞİ

Ancak İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Güçlükonak Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptıkları çalışmada A.D.'nin örgütten kaçmadığı, silah ve teçhizatı ile birlikte örgüt tarafından sonraki dönemlerde kullanılabilmek amacıyla bilerek gönderildiğini belirledi. Jandarma ekipleri A.D'nin kaldığı babası H.D.'nin evinde yaptığı aramada 1 Kalaşnikof tüfek, tüfeğe ait 5 şarjör, 148 fişek, 2 savunma tipi fünyeleri takılı el bombası, 1 örgüt kıyafeti, 1 şarjörlük, 2 el bombası kütüklüğü ele geçirildi. Gözaltına alınan A.D. ile ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel PKK'nın Pişmanlık Kurnazlığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement