Şırnak'taki Terör Saldırısı - Son Dakika
Güncel

Şırnak'taki Terör Saldırısı

Uludere'de teröristlerce yola döşenmiş bombanın infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen Piyade Er Bayram Kavcı, son yolculuğuna uğurlandı.

11.08.2016 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uludere'de teröristlerce yola döşenmiş bombanın infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen Piyade Er Bayram Kavcı, son yolculuğuna uğurlandı.

Şırnak'ın Uludere ilçesinde dün şehit olan Kavcı için Kocatepe Camisi'nde öğle namazının ardından cenaze töreni düzenlendi.

Törene, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Milliyetçi Hareket Partisi Genel başkanı Devlet Bahçeli, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler, İçişleri Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar ile şehidin ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ankara'ya bir dizi ziyarette bulunmak üzere gelen Katar Genelkurmay Başkanı Ghanim bin Shaheen el-Ghanim de törene katılanlar arasında yer aldı.

Cenaze namazının kılınmasının ardından Şehit Piyade er Bayram Kavcı'nın naaşı, askerlerin omuzlarında top arabasına konuldu.

Aile yakınları, askeri tören geçişi sırasında asker selamı vererek, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" ve " Çorum'dan vatana bir asker daha" şeklinde sloganlar attı.

Tekbirler eşliğinde cenaze aracına konulan 21 yaşındaki Şehit Kavcı'nın naaşı, defnedilmek üzere Cebeci Askeri Şehitliği'ne götürüldü.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şırnak'taki Terör Saldırısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement