Şırnaklı Ailelerden Teröre Tepki - Son Dakika
Güncel

Şırnaklı Ailelerden Teröre Tepki

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Şırnaklı ailelerden teröre tepki M.E.O, açıklamaları Şırnaklı ailelerden teröre tepki Şırnak'taki terör olayları nedeniyle Siirt'te yerleşen terör mağdurları, terör saldırılarına tepki gösterdi.

15.07.2016 21:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şırnaklı ailelerden teröre tepki

M.E.O, açıklamaları

Şırnaklı ailelerden teröre tepki

Şırnak'taki terör olayları nedeniyle Siirt'te yerleşen terör mağdurları, terör saldırılarına tepki gösterdi.

Şırnak'tan gelen aileler adına konuşan M.E.O, gazetecilere yaptığı açıklamada, bölgede yaşanan olayların Kürt meselesi ile ilgili olmadığını söyledi.

Dış ülkelerin taşeronu terör örgütlerin bölgeyi karıştırdığını ifade eden M.E.O, şöyle konuştu:

"Şırnak zaten yok oldu. Şırnak halkı PKK oyunlarına gelmedi. PKK istiyordu ki halk çıkmasın, katliam olsun, ama Şırnak halkı o oyuna gelmedi. Şırnaklıların çoğu Siirt ve Batman'a yerleşti. Ben Şırnak'ta terör mağduruyum. Biz Siirt'e geldik, şu anda 15 kişilik nüfusum var, bir yere yerleşmişiz. Biz Şırnak'tan hiçbir şeyimizi çıkartmadık. Bir Şırnaklı olarak ben söylüyorum. Ey Siirtliler; 'Bu oyuna gelmeyin, dikkatli olun, kendi memleketinize sahip çıkın, bu bela bizim başımıza geldi, sizin başınıza gelmesin."

Halkın terörü barındırmaması gerektiğine vurgu yapan M.E.O, Cizre'de, Silopi'de ve Şırnak'ta terör örgütü ne yaptıysa aynısını Siirt'te de yapmak istediğini ifade etti.

Şırnaklı Ailelerden Teröre Tepki
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şırnaklı Ailelerden Teröre Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement