Şırnaklı Engelli Kızın Hayali Gerçekleşti - Son Dakika
Güncel

Şırnaklı Engelli Kızın Hayali Gerçekleşti

AK Parti Şırnak İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Atan, doğuştan yürüme engelli kızın tablet bilgisayar hayalini gerçekleştirdi.

03.12.2016 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Şırnak İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Atan, doğuştan yürüme engelli kızın tablet bilgisayar hayalini gerçekleştirdi.

Şırnak'ın Silopi ilçesinde yaşayan doğuştan yürüme engelli Sevgi Tay'ın tek isteği tablet bilgisayar sahibi olmaktı. Tay'ın bu isteğinden haberdar olan Silopi Engelliler Yardımlaşma, Dayanışma ve Destekleme Derneği Başkanı Abdullah Süer, kendisini ziyarete gelen AK Parti Şırnak İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Atan'a durumu anlatınca, engelli kızın hayali gerçek oldu.

Kadın Kolları Başkanı Atan'ın aldığı tablet bilgisayarı teslim alan Dernek Başkanı Süer, Tay'ı evinde ziyaret ederek tablet bilgisayarı verdi.

Atan'ın vermiş olduğu hediyeden dolayı mutlu olan ve teşekkür eden Tay, "Bugün 3 Aralık Dünya Engelliler Günü. Hayalimde bir tablet vardı. Şimdi o gerçek oldu. Dernek Başkanı Abdullah beye teşekkür ederim. Hayalimi gerçekleştirdiği için. Hiçbir şey söyleyemiyorum. Çok mutluyum." diye konuştu.

Dernek Başkanı Süer ise, Sevgi Tay'ın bir hayalinin olduğunu ve onu gerçekleştirdiklerini dile getirerek, yetkililerin engellilere sahip çıkmasını istedi.

Baba İbrahim Tay da, kızının hayalinin gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Baba Tay, Süer'in daha önce de kızı Sevgi'ye tekerlekli sandalye hediye ettiğini anımsatarak teşekkürlerini sundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şırnaklı Engelli Kızın Hayali Gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement